Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Det blev inget hus för vår del...

Skrivet av Hannsi med Ottilia 040313
Inte denna gången iaf. Eftersom huset var av stort renoveringsbehov, vågade banken inte låna oss några pengar eftersom det var så svårt att avgöra var det skulle sluta ekonomiskt. Så efter en pärs är det dags att ta tag i nästa husprojekt. Blä, börjar tröttna på det här! Kram Hanna
Svar på tråden: Det blev inget hus för vår del...

Äh vad trist:-(

Men då var det ju inte \"erat\" hus. Så här i efterhand när vi sitter i vår nya lägenhet är jag själaglad att vi nekades eller nekade alla andra som jag \"bara måååååste ha, annars blir jag aldrig mer lycklig\" ;-) Bättre lycka nästa gång!
Skrivet av    Gianna

Jättetråkigt!

Hoppas verkligen att lyckan vänder för er snart så ni ramlar över ert drömhus _och_ blir gravida på en och samma gång! :)
Skrivet av    -LillaMy-

Det tar tid

Det tar tid (och pengar) att köpa hus. Mycket trist när man lagt ut 5000 spänn på en besiktning, och får reda på att det är mögel på vinden och i källaren. Så var det för oss. Bara att tacka för sig, betala besiktningsmannen och leta vidare. Och betala samme man 5000 igen för besiktning av nästa objekt. Det kostar att köpa hus. Men det är det värt! Trist att bli dissad av en bank, men det kanske hade varit värre att hamna i klistret om renoveringarna kostar mer än beräknat... Hoppas ni så småningom hittar ett hus som är bra.
Skrivet av    karin med Skruttan och Parvel

Tack för alla fina tröstande ord.

Kramar Hanna
Skrivet av    Hannsi med Ottilia 040313