Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Barnbidraget

Skrivet av Kråkan
Är det någon som har koll på hur mycket barnbidragaet ska höjas?
Svar på tråden: Barnbidraget

Så här

Tror jag.... 100:- per barn.... 100:- som flerbarnstillägg för barn nummer två.... Och en 100:- höjning av de andra flerbarnstilläggen (styck.... ) I mitt fall med fyra barn innebär det att jag får 400+100+100+100 mer per månad..... (Ja, de skulle visst höja underhållsbidraget med 100:- också tror jag vilket för mig innebär ytterligare 100:- mer per månad... men det vet jag inte säkert och inte när... )
Skrivet av    -Jessis-

Från FK´s sida

http://www.fk.se/press/aktuellt/akt051012/
Skrivet av    marib

Ja kära nån

det där får man aldrig nån rätsida på.. Den som lever får se helt enkelt. Men jag hoppas naturligtvis att det går igenom (vilket jag iofs redan trodde det hade gjort..men så var det tydligen inte) Hoppas oxå på att underhållsstödet ska höjas..
Skrivet av    Fattigmorsan

Hur mycket får vi egentligen?

Jag har också 4 barn. Vad blir totalsumman? Nu är den väl över 4400 om jag inte minns fel.
Skrivet av    MiaNyfiken

Pratade med FK i går

och hon sa att det låg ett förslag om att höja underhållsstödet, typ tror det var med med en hundring - men kommer inte ihåg nu - men det skulle vara från februari nästa år OM förslaget går igenom. /Eva
Skrivet av    Eva m C & A oxå fattigmor

Tror det blir

5404:- per månad efter höjningen.... Nu är det 4804:- per månad.... Nu kommer det ju att komma en klumpsumma på 2100:- för dig och mig i december (Perfekt!!) men from januari ska den siffran stämma som jag först skrev....
Skrivet av    -Jessis-

Tack för infon!

Såg att vi konverserade lite inne på dokusåpor och mode och stil. Skönt med fler 4-barnsmammor som har ett eget liv!
Skrivet av    MiaNyfiken

Eget liv ett måste

Annars blir man snurrig snabbare än va man iaf blir det... *s*
Skrivet av    -Jessis-

5514:- står det på Fk:s hemsida ;-) (imt)

Skrivet av    Cicci

Ja dessa

förslag hit och dit... Det är bara att hålla tummarna och hoppas att de höjer med en hundralapp, vilket inte är mkt med tanke på hur länge den summan har legat still. Och under samma period har iaf jag fått det sämre och sämre.. Även om barnfamiljer med två föräldrar kanske har fått det bättre. Det säger de ju politikerna iallafall. Bla bla barnfamiljer har fått det mkt bättre i Sverige. Men tydligen räknas inte barnfamiljer med en ensamstående förälder dit. Ja jag vet inte.. Äsch! Jag blir bara så irriterad ibland. Var tvungen att skriva av mej lite kände jag.
Skrivet av    Fattigmorsan