Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

ior

Skrivet av Jemima dag 2/28
Jag läste ditt inlägg nedan...
Det var bra att du skrev att det var utmärkt att vara född i juli! För jag har faktiskt funderat lite på det. Tänk om det inte kommer några barn på kalasen för ett julibarn om hela klassen är på semester... *knäpp jag vet* Men du tyckte alltså att juli var en bra månad?
Svar på tråden: ior

Hej!

Jovisst, det där med kalasen ja. Jag hade aldrig några kalas och var rätt avis på andra. Men å andra sidan så ordnade mina föräldrar aldrig ett endaste litet sketet kalas åt mig, och det var väl för att det var mitt i sommaren antar (hoppas)jag. Så jag vet ju inte hur det ens är att ha kalas! *snyft* Nåväl, nu på senare år har jag alltid blivit rikligt firad av vänner och bekanta (de som inte är på semester -och de andra vill ju gärna ta tillfället i akt har lite sommartrevligt). Och det är nästan nästan ALLTID fint väder! Juli är ju en jättevacker månad. Och är man på semester med ungarna kan man ju verkligen hitta på något extra kul dagen till ära. Själv var jag på vandring i norska fjällen på min 9-årsdag och hade snöbollskrig i en snöhög vi hittade:)
Skrivet av    ior

Nää vad taskigt!

Varför fick inte du kalas. :( Du får skälla på dina föräldrar! Och så får du ta igen det med besked i vuxen ålder, man blir aldrig för gammal för kalas. :)
Skrivet av    Jemima, dag 4/28

Artiklar från Familjeliv