Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Äppelcidervinäger ?

Skrivet av Vill bli smal nuu
Har hört att man kan banta, eller iaf gå ner i vikt om man dricker äppelcidervinäger. Men kan det vara ok om man helammar? har hört att för mkt av vinägern kan skada njurarna
Svar på tråden: Äppelcidervinäger ?

Om du fortfarande helammar...

... så var försiktig med alla \"kurer\". Försök istället att äta förnuftigt och ofta så att inte blodsockret dansar hambo och gör att du blir sugen på onyttigheter. Ut och gå, gör lite enkla övningar hemma om du inte kommer iväg, på Kom i form-snacket kan du få tips!
Skrivet av    Betula

Tack,

du har förstås rätt. Ffa att se till att inte blodsockret åker jojo. Jag blir superakut-sugen på sötsaker, men det beror ju på att jag hoppar över maten. Hmm... Vill ju dessutom inte \"fördärva\" för min bebis.
Skrivet av    Vill bli smal nuu

vet inte om vinägern men

jag hade supersvårt att gå ner efter förlossningen. Gick inte ner någonting under första 6 mån. Men för ett år sedan när sonen var 6 mån började jag med Montignac-metoden. En variant av det som kallas GI, som det skrivs så mkt om. Och kilona rasade, på 3 månader var 10 kg borta och dom har hållt sig borta sedan dess, trots att jag fuskar på ex semestrar. Allt socker och vetemjöl ska bort om du vill följa detta (ingen potatis eller kokta morötter, ät råris, fullkornsris, fullkornspasta, choklad med 70% kakaohalt, etc). Och tro mig det är inte så svårt som det verkar. Är du stenhård i 14 dagar och lusläser alla innehållsförteckningar för att hålla dig borta från socker i alla former så är sötsuget borta på 14 dagar. Jag känner inte något sockersug längre och får heller inte några blodsocker dalar. Jisses märker hur jag verkligen försöker sälja in detta =) men jag är helt fascinerad över hur bra det fungerat på mig.
Skrivet av    Malin m Elliot&Milla

Artiklar från Familjeliv