Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tack för era svar igår

Skrivet av .:Hella:.
nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och operationen är avklarad. Trött som en liten sill känner jag mig, men jag mår ändå ganska bra och jag får amma igen.

Det gick (såklart) mycket bättre än jag trodde med barnen. Jag hade målat upp en bild för mitt inre om hur jag hörde Cecilia gråta otröstligt i korridorerna när jag vaknade, men hon har inte gråtit på hela dagen.
Jag ammade henne tio minuter innan jag sövdes, och min mamma fick hjälp med ringsjalen och hade en hel hög med leksaker och grejer i barnvagnen. Bland annat en filt som varit med i sängen hemma så den luktade välbekant. När jag vaknade hade jag tydligen försökt resa mig och svamlat osammanhängande om att jag skulle "bara gå och hämta min dotter" och sagt något om att "jag kan komma tillbaka hit senare" Fast det har jag inget minne av själv. När jag vaknade på riktigt hade en sköterska ringt upp till min mammas avdelning (hon jobbar på sjukhuset och tillbringade tiden i fikarummet på den avdelning där hon jobbar) och frågat hur det gick med Cecilia, och hon sov gott fick jag veta och hon skulle komma till mig med henne så fort hon vaknade igen.
Innan jag sövdes bad jag om så lite medicin som möjligt, för att kunna amma så fort som möjligt efter att jag vaknade, så tack vare det satte de ut både smärtstillande och medicin mot illamående. Jag mår hellre illa och kan amma än att höra min dotter gråta tänkte jag, men jag slapp må illa, och det gör inte så värst ont heller och när Cecilia vaknade var det helt riskfritt att amma, så vi är nöjda och glada både hon och jag ;-)
Mamma hade fått beröm för sjalen av barnmorskorna (hon jobbar på gyn och delar fikarum med BB och MVC) och de erbjöd sig att hämta drickskålar och grejer ifall det skulle behövas, men hon sov ju så det blev inget med det.

Nyss pratade jag med sambon och pojkarna hemma, och det hade gått jättebra det också. Toffe hade vilat lite middag på dagis, och varit på gott humör hela dagen.
Min pappa åker hem till dom över natten, för jag behöver nog stanna här och sova och vila ut lite till känns det som. Men jag tror att det är skönare för killarna att vara hemma halva dagen med morfar medan pappa jobbar imorgon än att vara på dagis igen.
Jag åker nog hem mitt på dagen imorgon, och så stannar min pappa kvar hemma hos mig och barnen tills sambon kommer från jobbet imorgon.

Tack för svaren igår som sagt. Jag läste imorse, men var för uppjagad för att formulera något till tack just då.
Svar på tråden: Tack för era svar igår

Skönt!

Så skönt att det gick bra. Jag läste ditt inlägg så sent att jag hann inte svara innan det var för sent, men har tänkt på dig. Skönt att ha det gjort antar jag.
Skrivet av    miamamman

Å, vad skönt att höra...

...att allt gick så bra! Nu får du ta det lugnt och återhämta dig!
Skrivet av    Kattis

Härligt!

Då är det bara att önska dig en snabbt avklarad konvalescens! Och visst är bärsjal bra :-D
Skrivet av    Pallas

skönt att göra!

hoppas du kryar på dig snabbt nu!
Skrivet av    filur72

Härligt att höra! *imt*

:)
Skrivet av    Erindriel

Artiklar från Familjeliv