Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fordonsfunderingar

Skrivet av peter56
Jag har funderingar igen på ett nytt "lekfordon". Den här gången är det ett fyrhjuligt fordon som är registrerad som MC och som man får köra på allmän väg som intresserar mig. (PGO Bugxter).

Det finns ett företag som säljer färdiga handikappanpassade exemplar av denna leksak. Tydligen visades den upp nyligen på Hjultorget. På söndag ska jag åka och provköra den och sen får vi se om jag slår till, jag har fått ett erbjudande om att köpa det exemplar som stod på mässan och det till ett reducerat pris. Jag kan ju säga att jag är ganska sugen, men om jag gör en affär så blir jag minst 50.000:- fattigare.

Ni får skratta och tycka jag är knäpp, men man lever ju bara en gång.
Svar på tråden: Fordonsfunderingar

Knäpp...vem?

Dottern skulle bli mycket glad över att se dig i en fyrhjuling! Själv önskar hon sig en modell där man kan köra upp med manuell rullstol och köra i väg med åket...:)
Skrivet av    vittosvart

Slå till!

Kööööp. Gud va roligt! Jag och min man diskuterar redan hejvilt om en anpassad fyrhjuling till Lillan.
Skrivet av    Haja04

Vill ni kolla?

Om ni vill kolla vad det är för åk som jag ska kolla på så kan titta på företagets hemsida. www.woodstar.se och klicka er sedan fram till BugRider 250 2, den är alltså tvåsitsig. MC:n går inte speciellt fort, den går ungefär 100 km/h och man orkar nog inte åka så långt i den eftersom det förmodligen både blåser, bullar och hoppar. Men alla som kört säger att den rent ut sagt är skitkul. Jag ska provköra på söndag sedan får jag se hur jag gör. Jag kan förresten berätta att jag idag talade om för min snart 85-åriga mamma att jag ska titta på detta fordon och hade räknat med att få höra en förmaning om hur galen jag är osv. Men till min stora förvåning så sa hon att det var ju inte så farligt mycket pengar då jag sa att den kostar 55.000:-.
Skrivet av    peter56