Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

UVI -någon?

Skrivet av Haja04
Min dotter är nu inne på den fjärde pencillinkuren sedan i somras. Ständiga bakterier i urinen, och vi fattar ingenting. Inget pencillin tycks bita på dessa bakterier. Någon som har något bra tips? Hur har ni gjort?
Känner att habpersonalen inte riktigt vet, och ibland känns det som dom \'väntar ut\' oss, att vi ska tröttna och bara medicinera. Inte så kul.
Hon mår bra för övrigt, ingen feber eller då. Tur det, nu när hon övningskör rulle för fulla segel. Det börjar gå så sakta framåt nu!
Svar på tråden: UVI -någon?

Lite tips

Nu står dottern på ständig pencillinkur, en lägre underhållsdos. Vi använder också tranbärsjuice. När vi ser eller känner på lukten att det finns mycket bakterier rikar vi tätare...mycket coca cola och mycket rik... Kul att det går framåt med rullen!
Skrivet av    vittosvart

Tack!

Ja. Jag har föreslagit det. Vette f-n vad man ska göra. Känns inte som om någon förstår. Inte ens hab. Känns som om dom måste \'läsa på\' efter att ha träffat oss, för att kolla om jag verkligen vet vad jag pratar om. Jag tillhör dom som läser allt jag kommer över om ett ämne, om jag är tillräkligt intresserad.
Skrivet av    Haja04

uv

hej! när vår dotter var liten ca 8mån fick hon uv jämt och ständigt, vi höll på att bli tokiga. hon låg alltid ner på skötbordet när vi rikade henne. till slut fick jag tipset att sätta henne upp när vi satt i katetern, då kom det en massa mer kiss. nu måste hon alltid stå upp på slutet av kissningen annars blir blåsan inte tom. för oss var det som att vända på en hand, hon har inte haft någon mer uv (hon är 9 år nu). kanske inget för er men för oss hjälpte det. lycka till
Skrivet av    evany

Lite tips

Jag vet inte riktigt om din dotter rikas,,men om hon gör det så rika lite oftare. Det sa dom till oss,,för Linnea åker ständigt på ur oxå och det har hjälpt faktiskt. Kram Lotta
Skrivet av    Lotta Linneas mamma

Artiklar från Familjeliv