Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Kanske dags för oss att komma hit också...

Skrivet av Sanna__b m. Ludvig 030904 och Lova 050918
I söndags blev Lova tre veckor och hon är en välmående liten tös som äter och sover och är nöjd för det mesta. Den första tiden har funkat ganska bra. Lite krångel med såriga bröstvårtor i början, men det avhjälptes med hjälp av amningsnapp. Förra veckan hade jag mjölkstockning och feber, men är tack och lov frisk nu. Usch, det vill jag _inte_ vara med om igen.
Nätterna flyter på hyfsat bra, hon har vissa nätter då hon vill äta konstant från två-tretiden fram till morgonkvisten och somnar om lagom tills storebror vill kliva upp. Men oftast så sover hon bra med några avbrott för mat och sedan somnar hon om igen.

Den största omställningen är väl att plötsligt ha två barn och konstant dåligt samvete. Det är inte så lätt alla gånger, men man växer väl in i den här rollen så småningom också.

Jag har inte lika mycket tid att sitta vid datorn nu, men hoppas på att få lite tid över för att läsa och skriva här inne.

Jag har lagt in några bilder i mitt album på lilla prinsessan om någon vill kika.

Kram, Sanna
Svar på tråden: Kanske dags för oss att komma hit också...

Vilka fina bilder!

Lova är jättesöt! Och vilken fin/fyndig tröja hon har!! Visst står det \"Efterlängtad\" på den!? Har du gjort den själv eller vart köper man en sån i annat fall?? Jag förstår att det är svårt med samvetet. Jag går ju runt med Vanda mest hela tiden eller så sitter hon i mitt knä, jag kan inte se var en store bror/stora syster skulle få plats i vår samvaro... Men, självklart rättar man sig efter bästa förmåga beroende på situationen och jag behandlar ju Vanda antagligen på liknande sätt som du behandlade Ludvig när han var nyfödd :-). Den förstfödde har väl det privilegiet helt enkelt ;-) Hoppas att du kommer ha lite tid att skriva här ibland i alla fall!
Skrivet av    Sonja m. Vanda

Söta!

VAd fina bilder, så härligt med syskonkortet :-) Ja, det är stor omställning från ett till flera barn, jag håller med dej, kan väl säga att det känns inte lika jobbigt nu med trean. Så: skaffa en till!
Skrivet av    Lis m E-00 Y-03 A-05

Nu ses vi igen!

Hej! Roligt att du också har fått en dotter! Vi har ju precis lika du och jag både i ålder och kön på våra barn. Jag har inte skrivit många inlägg sen min dotter föddes men jag hoppas att det blir ändring på det. Hoppas vi kan ha lite kontakt nu när vi båda gjort entré här. Kram, A
Skrivet av    Anna med Leo -03 och Antonia

Ja, visst står det efterlängtad! :)

Jag gjorde den själv, skrev ut på sånt där papper som man kan stryka på bomullsplagg. Jätteenkelt, bara man har ett program som kan spegelvända texten. Kram!
Skrivet av    Sanna__b m. Ludvig 030904 och Lova 050918

Ja, jag vill hemskt gärna ha en trea!

Fast inte just nu. ;) Men om några år så hoppas vi på det! Kram!
Skrivet av    Sanna__b m. Ludvig 030904 och Lova 050918

Det hoppas jag med

Hur går det för er? Hur reagerade Leo på att bli storebror? Ludde tycker nog både att det är kul och jobbigt och stackars Lova får ta en del smällar och tjuvnyp. Men jag försöker tänka på hur roligt de kommer att få sen när de blir lite större. Kram, Sanna
Skrivet av    Sanna__b m. Ludvig 030904 och Lova 050918

Artiklar från Familjeliv