Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Du blir vad du äter fråga!!!???

Skrivet av Maria
Såg precis på tv, du blir vad du äter på trean.
Där fick de ett fotbad och vattnet blev brunt av alla slagg produkter som kom ut ur kroppen.
Vad är detta?
Berätta vad det heter o var det finns om du vet??
Svar på tråden: Du blir vad du äter fråga!!!???

Alltså det där med "slaggprodukter"

ger jag inte mycket för. De enda slaggprodukterna som kroppen gör sig av med kallas kiss och bajs. Resten tar vi hand om rätt väl. Nä jag tror inte på sånt snack.
Skrivet av    Illan

Alltså

Det där är ju lite olika på hur man tror och inte tror på detta med alternativa behandlingsformer..... Jag kan inte helt och hållet säga att det är skitsnack då jag vet att kroppen inte alltid gör sig av med allt som vi för in i kroppen genom vätska, mat och via luften..... Kroppens slaggprodukter försvinner på olika sätt: tarmarna, huden, njurarna och andningen..... Och ibland så fastnar en del i tarmen, njurarna orkar inte att rena allt, huden är inte frisk nog att släppa igenom allt som vill ut genom cellerna och andingen fungerar inte som den ska (man andas för ytligt och/eller för snabbt... ) Då kan mycket väl andra metoder än att enbart kissa och bajsa hjälpa, ex. lära sig en bra andningsteknik, man kan göra olika former av hudbehandlingar (ex. masker, ångbad, massage), en tarmsköljning (iofs bajsar man då men iaf) och man kan äta mat som stimulerar kroppens funktioner på helt andra sätt än den mat man är van vid att äta.... Så helt kan jag inte avfärda den alternativa medicinen....
Skrivet av    -Jessis-

Blev också nyfiken...

...undrar hur det kan komma ut genom fötterna? *s* Satt folk omkring och tjattrade samtidigt så jag missade bitvis. Vad sa hon om bajset egentligen? Att om det flyter på ytan i toastolen är det bra? Eller missuppfattade jag? *s*
Skrivet av    LenaP

Flyter det så

äter man tillräckligt med fibrer.Sjunker det så äter man inte tillräckligt med fibrer. Intressant! Blev också fascinerad av fotbadet:)
Skrivet av    Kakan

Men bajs ska INTE flyta!( OT)

Det sa våra barns läkare ,har flera barn med celiaki.(glutenintolerans)Avföringen kan vara svår att spola ner då man har den sjukdomen.Ja,inte vet jag.
Skrivet av    E

Så sa hon iallafall

alltså hon coachen i programmet!
Skrivet av    Kakan

Artiklar från Familjeliv