Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

har fått nog

Skrivet av linnea
måste bara vända mig åt nåt håll.det är älgjakt min man jagar,han har tre barn sen tidigare 8,12,14 år,jag har en på 10 år.tillsammans har vi en på 11/2 år.vi har haft stora problem hemma med äldsta.tycker jag,så fort vi är själva så är han störig mot alla även mig,när han åkte på älgjakt i en vecka tyckte jag att han kunde höra med deras mor eftersom det inte fungerar.men det gjorde han inte.nu har äldsta betett sig som han vore 3,kalla mig saker när jag jobbat låst ute min grabb kom till mig på jobbet.han skulle med o jaga i morgon fre.jag tyckte inte han skulle göra det efter allt som hänt ,men jo visst fick han följa pappsen åter vunnit mot mig.känner mig ganska överkörd.är det nån som har en förtvivlad människa att ge råd.vill ju helst av allt att det ska fungera.men han försvarar sina ungar hela tiden det är mest min som har gjort fel.min grabb mår dåligt ändå stökig i skolan m.m.en sak kan jag inte fatta det är att han utsätter mig att vara hemma med hans barn när han är borta en hel vecka och han vet att det inte går.vi har varannan vecka med ungarna.kan nån ge mitt råd och stöd.....
Svar på tråden: har fått nog

Foten i golvet!

Fördelen med att vara bonus är just det att man _har_ rätt att plocka russinen ur kakan. Kan pappa köra över dig så totalt så varför ska du ställa upp? Planera in nån liten minitrip till nästa älgjakt och givetvis är du upptagen så fort han andas efterjakt.
Skrivet av    marib

förstår dig

instämmer med det råd du redan fått att i fortsättningen så ser du till o inte vara på plats. Om nu mamman finns o tillgå så vore det väl helt naturligt att sambons barn är hos henne när inte han är hemma. Finn dig inte i detta, för då kommer han bara o fortsätta utnyttja din snällhet. Ta hellre ett rejält samtal och red ut det hela, markera att det här ställer du aldrig mer upp på. Om han inte är hemma så får han se till att barnens mor tar hand om dem.
Skrivet av    Bio- och styvmamma

Artiklar från Familjeliv