Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vilka gosiga ungar jag har!

Skrivet av -texas-
Nåja, idag i alla fall :-)

Idag tog jag dottern och for iväg för att luncha med mannen innan jag hämtade sonen på dagis. Myspysigt, dottern jollrade glatt i pappas knä, lite förbryllad över att träffa pappa mitt på dagen men dock "pappa, pappa" och glada tjut.

Körde för att hämta sonen som inte ville åka hem när han såg bilen utan det blev IKEA, fika och lite gosedjursshopping. Idag struntade vi i alla måsten, och vad skönt det var att ägna sig åt barnen en hel dag!

Och inte att förglömma; jag kom ju hem med lite fina IKEAgrejor också. Alltid nyttigt med en tripp dit ;-)
Svar på tråden: Vilka gosiga ungar jag har!

Vad mysigt det lät

och härlig tmed IKEA-shopping. Lite avis, vi har typ 60 mil till närmaste Ikea, men de ska bygga ett i Haparanda, så då har vi bara 15-20 mil dit:)
Skrivet av    Mia m Iza& Klara

vi hade också en sån där dag i går!

Man blir aldeles lycklig! På morgonen målade vi varandras tånaglar (Ja..Tages också) därefter bakade vi smultronmuffins, vi kan fortfarande plocka smultron i vår trädgård. sen kom Tindras kompis Philip och vi drog iväg till \"bäcken\" och hade piknick. Tindra o Tage var på ett helt knasit humör, dom brast ut i gapskratt båda två varenda gång de såg på varandra! *härliga ungar* mamman stod oförtående till vad det var som var så roligt!? En toppen dag med andra ord! Dom behövs verkligen! Fast just nu har vi nog fler såna dagar än de där andra... du vet?! Dom där trista.. Ha det gott!!
Skrivet av    .::Tjolantan::.

Åh vad härligt det lät!

Kan tro att dom blev glada över gosedjursshopping. Att IKEA är ett intressant resemål även för oss mammor gör ju inte saken sämre! Alla blir nöjda och glada. Vad härligt att strunta i alla måsten!
Skrivet av    Sanne m A&F

Artiklar från Familjeliv