Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

ansvaret för de sociala kontakterna...

Skrivet av Sonja m. Vanda
Har precis skrivit klart adresserna på kuverten som ska innehåll en bild på Vanda och text där det står att jag och sambon fått en dotter.

Jag har sagt till sambon att ge mig adresser till dem han vill ska få ett kort. Jag fick då 5 adresser till kusiner och mor/far-bröder/systrar som skickat oss presenter (de bor alla i en annan stad). Därtill så hade jag redan 2 (hans föräldrar och hans syster) så sammanlagt blir det 7!!!!!

Nu har jag fyllt 45 kuvert vilket betyder att jag å min sida skickar 38!!!!!

Vad är det man säger om att det är kvinnan i förhållandet som tar hand om det sociala nätverket!!?? Passar ganska bra in här.

Gissa vem som kommer ta hand om det i fortsättningen... suck

Hur är det hos er? Vem skickar julkorten och ringer på folks födelsedagar osv??
Svar på tråden: ansvaret för de sociala kontakterna...

gissa=)

jag jag jag! o gissa vem som får dåligt samvete om de inte blir gjort jo jag=) jaja så e de! hoppas allt e bra med er två kramkram
Skrivet av    Sofia med Wilma

Det är jag hos oss också

Fast jag måste säga att min sambo har varit tuktig och skrivit addresser på kuvären till dopinbjudan. Så jag ffår nog inte klaga så mycket.
Skrivet av    Milli m. Minna 050831

Ingen

Är det något så berättar jag det för syrran som nämner det för föräldrarna och sen får alla berörda den information som behövs. Maken är betydligt bättre på sociala kontakter än jag. Men vi är lite tvärtom vad gäller manligt och kvinnligt. Åtminstone hur vi är. Jag blir lika förvånad varje gång jag får kort. Jag fick ett ultrahäftigt kort från en jätteföredetta kollega som lyckats få reda på min nya adress och att Lilly var född och vad hon hette. Men branschen är väl liten. Usch, dopet. Tur att vi kör ihop med syrran som är något sånär socialt kompetent.
Skrivet av    Madonna

samma här!

angående tack-kort sitter jag och väntar på att o-maken skall få tummen ur och föra över bilderna från digital-kameran, typ sen semestern dvs 3 månader tillbaka, till min dator (är inkompetent i det fallet! *ler*) så att jag kan beställa fina kort för att sen skicka till omvärlden och klipp/klistra in i album som jag älskar! *ler* ...fast med den farten det går nu hinner väl tyra fylla 20 innan det blir gjort! *asg* får mana på honom rejält i helgen... kram på dig!
Skrivet av    jennie m t&tyra

OOOOhhhhhh ja!!!!

Inte står min man för sånt, inte! Jo, han hjälper till när jag tar fram grejorna, men inte planerar han vad som ska skickas o sånt! Att det blir jul verkar förvåna varenda år, inga julkort! Vi skriver ut rätt mkt på egna skrivaren, har inte fått ändan ur o framkallat nåt på riktigt på evigheter!
Skrivet av    Azza

Artiklar från Familjeliv