Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Föräldrautbildning?

Skrivet av Madde Albin & Simon
Är det någon mer här som fortfarande går på BVCs föräldrautbildning? Vi hade träff igår och pratade uppfostran/gränssättning, jätte intressant! Och vi ska få en träff till med samma tema om ett halvår då våra barn är ca 2 år. Känns superlyxigt!

Ovan på detta har kommunen jag bor i satsat på en föräldrautbildning med en föreläsning om året upp tills det att barnet är 12 år. Man kan hänga på direkt efter bvc-utbildningen, och vill man inte det går det även att hoppa på senare tex vid skolstarten.
Svar på tråden: Föräldrautbildning?

Nej inte jag

Men lite låter verkligen toppen, vilken bra kommun ni bor i.
Skrivet av    Neta med Ängla bf 21/4

Jasså?

Sånt har inte vi här... synd!
Skrivet av    Katarina_gbg

Inte här!

Har ingen föräldragrupp här då vi flyttade när Jennie var så pass stor. Dock tycker jag det är bra att vi kommer bli erbjuden en grupp innan förlossningen med skruttis. INte för att jag är så brydd om infon, den kan jag ju redan. Men det ju vara kul att lära känna lite folk i samma område som ska ploppa ut ungar samtidigt.
Skrivet av    Ida m Jennie & skruttis bf 26/4

Så fuskit!!

Jag tycker det låter jättebra av er kommun att satsa på detta. Stöd i föräldraskapet betalar sej nog alltid längre fram. Här har vi oxå en del gratis föreläsningar som man får biljett till via öppna förskolan men ingen mer utbildning. Synd, för det hade varit toppen tycker jag! Nu och någonsin behöver man ju folk att diskutera med. Mycket mer än när barnen var knyten som åt, sov och skrek....
Skrivet av    -LillaMy-

Artiklar från Familjeliv