Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Första discot

Skrivet av anne.h
I morgon ska Christian på sitt livs första skoldisco. =)

Det är disco för lågstadiet samt mellanstadiet, storasyster frågade i början av veckan om C skulle gå dit, nej sa jag, varför skulle han det?.. SEN efter nån timma trillade slanten ner! Han går ju på lågstadiet!!!
Hur borta får man vara? Hänger jag med alls eller? Näpp, han har blivit en stor kille nu, min bebis, ska på disco och allt. =)

Han har varit där förr och verkligen gillat det, men då när äldsta syrrans klass arrangerat skoldisco och bara varit där liten stund, nu får han vara med och dansa och käka godis. ;-)

Detta blir årets första disco på skolan, så det blir nog MKT folk då ;-)
Svar på tråden: Första discot

Det låter

kul, hoppas att han får roligt ikväll och att han dansar riktigt mycket. Vi ska åka till äventyrsbadet i Blge när Linnea slutar skolan idag. Vi tänkte överaska henne lite, hon vet att vi ska göra något roligt men inte att det blir bad. Kommer ni på gympan i morgon? Vi har inte varit med på ett par gånger nu, men imorgon kommer vi. Ha det bra Ulla
Skrivet av    ulla m Linnea 8 år

Vi kommer

OM Carolinas dressyruppvisning inte krockar med gympan. Hon ska dit kl 10.30, perfekt att bara släppa av henne på vägen, sedan hoppas jag att hon inte rider förrän efter 11.30, då hinner jag. ;-) (Nicho ska tävla i käpphästhoppning *ler*)
Skrivet av    anne.h med fyra perfekta barn

Förresten.. ang bad

vi ska bada nästa lördag i Maserhallen. :-) Kul!
Skrivet av    anne.h med fyra perfekta barn

Här också!

Tvillingarna är på disco nu! Fast dottern påpekade att det inte alls var första för de var på ett disco på FUB en gång (kan de ha varit fyra?).
Skrivet av    Linda, M och twinsen

Kul

Vad tyckte de om det? Var nån av er där med dem? Jag -eller nån annan- måste vara där med C, annars sticker han..
Skrivet av    anne.h

Artiklar från Familjeliv