Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ett år idag!!!

Skrivet av Camilla & Co.
Idag fyller min lille kille ett år! Tänk vad tiden flyger iväg. Sitter här och minns den första tiden med honom, jobbig och ledsam pga skenan och amningsstrul. Samtidigt som jag var/är så glad att vi fick just denne lille kille. Idag är jag glad över att vi fick fem dagar innan skenan kom på. Ha det så bra alla "höftluxare"!
Svar på tråden: Ett år idag!!!

Åh!

Har lillkillen redan blivit så stor!!! Känner igen mig i alla känslor och snart blir min Myra 2 år (januari), då kommer det nog upp igen för mig med. Hoppas ni mår bra!!! Kramar
Skrivet av    Heidi & Myra

Skönt att det finns fler som

känner likadant. Jag har inte riktigt kommit över att vi \"missade\" den första tiden. Egentligen missade vi ju inget men det blev inte som man hade förväntat sig. Speciellt med tanke på att de andra barnen inte haft några luxproblem. Vi mår bara bra, jag ska vara hemma ett år till. Hur mycket jobbar du?
Skrivet av    Camilla & Co.

Jag tycker nog att

jag kan känna att jag \"missat\" första tiden. Den är speciell med mycket gos men med en skena ivägen blev det ju inte alls som jag tänkt mig. Vi hade också amningsproblem :(. Jag har ju även jobbat hela tiden sedan förlossningen så jag kan känna att jag missat mer än bara början... Fast då jobbade jag hemifrån tre timmar om dagen. Nu jobbar jag i stan 75% och det är lite småtufft måste jag säga. Logistik är inte min starka sida särskilt som jag inte har körkort själv. Stor kram!!!
Skrivet av    Heidi & Myra

Att missa första tiden

Håller med om att det är skönt att det finns fler som tycker att det har varit jobbigt. Vi är mitt upp i det hela och tyvärr så hjälper inte skenan utan det blir operation och gipsvagga här. Jag har bara fått höra från bekanta att de känner nån som haft skena på sitt barn och att de tyckte att det gick jättebra. Det är nästan så det känns som jag är gnällig som tycker att det är jobbigt med alla sjukhusbesök och undersökningar för det är ju inget livshotande. Det är ju är en sorg på något sätt att bearbeta. Skönt att det har gått bra för er till slut! Kram!
Skrivet av    Anna med Leo -03 och Antonia