Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Godmorgon eller!

Skrivet av Anna m. Victoria, Emma & Linnea
Nu kanske det inte klassas som morgon :) Idag är det fredag och jag älskar fredagar!! Vad skall ni göra för roligt idag och skall ni äta något gott? Jag skall iaf hälsa på en kompis som håller till på vårbarn-03 och vårbarn-05, så kul att man har barn i samma ålder :) Victoria min äldsta dotter skall hem tills sin syssling och leka hela dagen.

Ikväll vet jag faktiskt inte vad vi skall äta men tror det blir stekt rostbifffilé med hemmagjorda klyftpotatis och kall bearniesås och sallad. Sedan blir det lite snacks framför en bra film och lite glass, har ju varit duktig med maten hela veckan!

Ha en bra dag och en trevlig helg!

Kram på er!
Svar på tråden: Godmorgon eller!

Mysfredag!

Här ska jag på personalfest, ska bli skitkul! Vet inte riktgti vad det blir för mat, men det blir välkomstdrink iaf;) Hoppas ni får en riktigt trevlig fredagskväll!
Skrivet av    Malin med V o V

Haloj!

Inte mycket till mysfredag här. Vi har liksom söndag idag, sambon har varit ledig och börjar jobba nu i helgen. Men en kompis till mig och hennes 2 tjejer kommer och hälsar på i helgen så jag är glad. Mat då, ikväll vet jag inte men vi ska ner på stan och köpa Kinamat nu till lunch.
Skrivet av    Anna+Ebba och Frida

Hej på dig! :)

Vilken trevlig dag ni verkar ha haft, låter helmysigt. :) Vi har precis kommit hem från Folkets Park, pojkarna har busat med sina kusiner och jag har fått umgås lite med min syster. :) Ikväll blir det mys framför TV:n med godis och läsk, till middag blir det nog pizza. Kram & ha en fortsatt trevlig fredag,
Skrivet av    Helene m. G&D&V

Fullt upp! =)

Först tog Lopp@n en rejäl sovmorgon, kring 10 väckte jag henne för att gå ut och promenera. (Hon hade druckit välling vid 7,00) Så tog vi en sväng med vagnen, gick till mormor och käkade lunch, sen till bebisträffen. Nu har vi kommit hem men ska snart iväg på tacomiddag hos ett par kompisar. Senare ikväll åker Lopp@ns pappa och jobbar så då piper vi iväg till en annan kompis med jämngammal son och har myskväll med dem. =) Trevlig helg ni med!!!
Skrivet av    @nn@ m Lopp@n

Godkväll

får det bli nu. Har haft en mycket hektisk dag, eller dagar rättare sagt, har inte riktigt fått ihop dagarna så bra. Ha en bra helg ni med!
Skrivet av    Sabina m barnen

Godkväll!

Här har vi haft en lugn dag, ute en sväng så Alva fick sova i vagnen. Underbar höstdag! Trevlig helg!
Skrivet av    Hallon m Edith-03 & Alva-05

Artiklar från Familjeliv