Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu lämnar jag er

Skrivet av Annika m R, L & N
Det var mysigt och roligt att vara en del av bröllopssnack så länge jag fick.
Nu finns det dock inte ens en strimma av hopp kvar för bröllop här.
Kanske viger vi oss i rådhuset en dag men just nu känns det ganska avlägset med bröllop oavsett form.
Önskar er alla ett långt och lyckligt liv!!
Ni är godingar allihop :´)
Svar på tråden: Nu lämnar jag er

Nä, vad trist

jag hoppas verkligen att det löser sig för er. Det tär att vara arbetslös. Här känns också ett bröllop väldigt avlägset. Vi vill så gärna planera men utan pengar är det svårt. Vi var ju på bröllop i helgen som var och det enda jag kan säga är att det var påkostat men glädjen fanns inte där riktigt. Jag undrar om man inte tjänar på att sänka ambitionerna lite, det behöver inte bli mindre fint för det! Jag hoppas det ordnar sig för er och håller tummar och tår för att det löser sig med jobb. Många kramar
Skrivet av    Bebabelola med två små

Vad trist!

Jag som precis börjat fundera på att göra slag i saken med min sambos 9 år gamla frieri ... . Jag önskar er lycka till - ta hjälp om ni inte känner att ni kan lösa det på egen hand.
Skrivet av    Marie

Hej gumman

vad är det som har hänt? KRAMAR OM
Skrivet av    geo75

Å vad tråkigt!

Hoppas hoppas att det kommer en lösning längre fram så att ni kan gifta er precis som ni vill!! *varma kramar*
Skrivet av    Anna & Leo

*kikar in*

Jag måste bara kommentera ditt inlägg! :-) Jag och min man hade rätt låga ambitioner; vi gifte oss borgerligt och hade sedan en stor men icke så påkostad fest, och det var den absolut roligaste fest jag nånsin varit på! Nu kan man ju tänka att det är klart jag tycker det, det var ju vår fest, men faktum är att de gäster vi pratat med efteråt säger likadant... :-) Vi hade också skippat mycket av det rent traditionella och hade från början en väldigt avslappnad inställning till det hela. Mer resonemang som \"det blir nog bra\" än \"det får inte gå fel!\". Och det blev helt underbart! :-))
Skrivet av    karo

*kramar om*

Va tråkigt vännen... du vet ju vart vi finns om ni ångrar er eller om ni kommer på fötter igen! Och DET vet jag att ni kommer göra! Du vet vart jag finns... även om jga är lite \"osynlig\" emellanåt! *kramar massor*
Skrivet av    ~~Erika~~ brud 060812

Åh, så tråkigt!

Jätte-tråkigt! Men du, jag hade nog gift mig ändå. Och rättat bröllopet efter ekonomin. Jag har varit på ett super-mysigt bröllop på alla hjärtans dag, då bjöd brudparet på kondis och där käkade vi semlor allihop. Det var annorlunda, men mycket mysigt.
Skrivet av    Annelie med Isak 021219

Tack för era ord

Det handlar dock inte bara om bröllop längre för oss. Bra mycket mer står på spel. Så att rätta bröllopet efter plånboken fungerar kanske om vi köper en ring ur en tuggummiautomat för det är så läget är nu. Och som sagt, ett bröllop känns otroligt avlägset nu oavsett hur det skulle se ut. Idag handlar det mer om att försöka slippa sälja vårt älskade älskade hus. Så illa är det.
Skrivet av    Annika m R, L & N

Nej nej nej!

Kom tillbax! Nu blir jag ju deppig :o(
Skrivet av    Leos mamma blir fru B 2006

Nej vad trist :(

Låter inte alls skoj, hoppas ändå att ni får det bröllop ni vill ha. Så jag håller tummarna att det löser sig såsmåningom! Kram!
Skrivet av    Anna m. Victoria, Emma & Linnea

Artiklar från Familjeliv