Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jenny med Anton & William!

Skrivet av Lite mindre trött nu...
Tack så jättemycket för ditt långa svar, du hjälpte verligen mej jättemycket. Och jag förstår att jag inte är ensam. Har verkligen tagit till mig dina tips och råd:O)!
Det är väl mycket så att jag är osäker, och så märker dottern det och TESTAR. Eftersom jag är gravid så är jag ju så himla trött och har så lite tålamod just nu...det märker ju hon såklart.
Skall verkligen försöka låta henne hjälpa till mer.
Det har faktiskt redan blivit lite bättre med det där eviga "bärandet", men det tog min man tag i. Han sa till dottern att antingen får du gå själv, eller får du stanna där du är, mamma & pappa orkar inte bära dig hela tiden. Och så gick vi iväg 10 meter och väntade. Hon blev såklart jättearg och tårarna sprutade, men efter en kvart av stålsättning så kom hon surt traskande. Och sen*peppar peppar* så har hon gått själv villigt och glatt. Kan inte riktigt fatta att det gick så lätt?
Håller gärna handen nu, och det ville hon inte innan heller.
Var som att hon behövde att nån markerade ordentligt...och jag har svårt att tåla när hon gråter
*vet hon ju såklart, därför hon kör med mej*.
skall verkligen försöka stå på mig mer och bli säkrare, märker ju att det ger resultat...!

tack än en gång :O)
Kram!
Svar på tråden: Jenny med Anton & William!

Vad roligt att jag var till hjälp

Och vad skönt att det redan blivit lite bättre. Jag vet hur otroligt jobbigt det kan vara när man är inne i en sån där period. Ja,dom är verkligen snabba dom små liven på att se om man är minsta osäker,och utnyttjar det till max =) Men jag tror att barn mår bra av tydliga regler och oftast brukar man inte behöva ta samma fight så många ggr,det skapar trygga,glada barn. Tro på dig själv,du är den bästa mamman för just din lilla dotter. Sen är det toppen med ett forum som aff,där man kan få ur sig alla jobbiga känslor,bara det gör ju att man mår lite bättre. Sen vet jag hur otroooligt trött man kan vara när man har småbarn och är gravid,(grattis förresten,tvillingar-häftigt)det gör ju att man orkar mindre,sen orkar man inte vara \"perfekt\" varje dag,och det är ok det med =)) Fortsätt att stå på dig och tänk mindre med hjärtat =)) för oftast är hon nog inte ledsen utan ARG för att hon inte får som hon vill. Men visst kan det vara svårt ibland,det tycker jag med,William är ju min lilllla bebis .... Idag har William haft en sån där jobbig test dag och jag känner mig urdum och trött,men jag _vet_ att det ger utdelning. Så nu ska jag sätta mig i soffan med lillkillen och mysa en stund. Tack själv för att du visade din uppskattning...kram och lycka till med allt
Skrivet av    Jenny m A&W

:O)

Visst är det super med FK! Bara att få ösa ur sig gör som sagt livet mycket lättare. Och otroligt nog är det som om min tjej har \"vänt om\" nu, har inte gnällt något alls idag och inget kläng heller. Fantastiskt! Kanske var nån period hon var inne i som var jobbig. Men det ÄR svårt att tackla när ens eget barn gråter (sen har man ju lättare att stå emot andras*S*), det är så självklart att ta upp henne hela tiden. Men, som sagt, hon är inte lessen utan ARG. Och det skall man ju inte belöna...när det inte finns någon bra orsak. Kram och trevlig helg Jenny!
Skrivet av    Inte trött alls nu:O)

Artiklar från Familjeliv