Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Adventspresenter

Skrivet av Pinse
Mina barn får inte paketkalender längre utan jag brukar köpa små presenter i adventspresenter istället men vad i hela friden köper man till en 16-årig kille?
Dottern som är 14 är inga problem: hon ska bla få ögonfransböjare, ansiktsrengöring och en cool reflex.
Sonen är totalt ointresserad av ex. sport, han ogillar saker som är hippt och inne + märkessaker. Biocheck vill jag helst inte ge för det har han fått så mycket förr. Någon som har någon idé?
Svar på tråden: Adventspresenter

Knepigt eftersom du...

...inte säger VAD han gillar, bara vad han INTE gillar! En plånbok med kardborreband (sån där i slitstarkt tyg som finns i klädaffärer bl.a.) En väldoftande deoderant? Ett par strumpor med fem tår på? Eller något annat som INTE är modernt men behövligt. Varför kan inte sonen få ansiktsrengöring som dottern? Har inte han finnar? Varför kan inte han få en reflex? Är det för extremt töntigt? Tycker det var rätt bra förslag från dig själv, annars. Ett ballt bokmärke. Finns i bokhandeln, ofta vid disken. De är som hologram och ändrar motiv när man rör dem. Ett cerat med enhandsfattning. Det vet väl alla att dessa är till för tuffa grabbar som seglar och smetar på sig cerat samtidigt! En musmatta, om han har en dator. Finns många fina motiv. Nä, nu kommer jag inte på mer. Känner inte så många sextonåringar :)
Skrivet av    Elin E

En hel del bra förslag,

Deodorant ska han få-han fick någon sort av farmor i somras som han gillade men den finns inte i mataffären så jag har inte köpt någon ny utan köpt andra sorter men nu kan han få den.Ansiktsrengöring har jag redan skrivit på listan med ? så det kanske det blir!
Skrivet av    Pinse

kanske

en bok, tuffa vantar och mössa, cd-skiva, spel, godis, en tidning, några tips
Skrivet av    Magdam

Artiklar från Familjeliv