Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

TACK! för alla era tummar:)

Skrivet av ankan m Isa-01&Liam-03
Skriver bara lite snabbt om vår omtumlande vecka på sjukhuset.
Nu har Isa fått en diagnos. Hon har någonting som heter Systemisk JIA. Det är en slags reumatisksjukdom. Förutom att den sätter sig på lederna, så kan den ge inflammationer i de större organen i kroppen. I Isas fall blev det huden som fick utslag och hög feber. Men inte hjärtat,levern,njurarna eller lungorna. TUR!
Läkarna misstänkte ett tag leukemi, men benmärgsprovet visade inget så elakt:) så nu kommer lillgumman att få äta väldigt mycket kortison i minst 6 månader+ 2andra mediciner. Har vi tur, så försvinner det sen. Det är 50% chans.
Kram! måste gosa med Liam nu, som längtat efter mamma:)
Svar på tråden: TACK! för alla era tummar:)

ÅH

jag har tänkt jättemycket på er! Skönt att ni fått en diagnos nu så ni åtminstone vet vad som väntar. Och verkligen skönt att det inte var ngt värre!! Massor av kramarfrån oss!
Skrivet av    Veronica m Saga&Tyra

Fortsätter

Då fortsätter vi att hålla tummarna för att kortison behandlingen ska göra god verkan på Isa. Skönt att ha fått en diagnos även om den inte va så rolig förstås. Massor av kramar till er! *kram*
Skrivet av    Tanja+Ninja&CeLinn

Skönt med diagnos och relativt bra

Åh vad skönt att höra att det inte var något \"värre\"! Jobbigt naturligtvis med det som det var, men ändå härligt att det inte var något så läbbigt som leukemi. Det måste ha varit hemskt jobbigt för er, och vi fortsätter givetvis hålla tummarna för att det försvinner helt. Barn ska inte behöva vara sjuka... Kram!!
Skrivet av    -Tessie-

Oj!

Men vad skönt att ni har fått ett svar! Och att det inte drabbat några inre organ! Hur FÅR man sånt? Håller ALLA tummar för att gumman kommer att bli frisk med sin medicin nu! Krama om Liam från oss med! Ann
Skrivet av    Ann&Lovisa01&Erik03

Googlade just...

...och hittade svaren. Låter ju lovande att man kan växa ifrån det! Och att inte flera barn borde få det! Sköt om er nu! Ann
Skrivet av    Ann&Lovisa01&Erik03

Åh...

så skönt att det inte var något med hjärta/lever etc, men jobbigt nog! Hoppas, hoppas att det växer bort eller gåt illbaka med hjälp av medicinering nu!
Skrivet av    Josefine *Junia&Mio*

Skönt

att få diagnos. Tummarna håller jag för att det ska försvinna sen. Kramar
Skrivet av    Anja med Tim 21/8

Oj

Skönt att höra att diagnosen var relativt bra trots allt. Har tänkt på er, trots jag aldrig hann skriva ett svar till dina tidigare inlägg. Jag håller förstås tummarna att det växer bort och att hon inte behöver lida så mycket under tiden. Kramar till hela familjen!
Skrivet av    Astrid med Malin & Selma

Artiklar från Familjeliv