Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

För första gången på länge...

Skrivet av Plutten
blev jag bemött med respekt av en myndighetsperson. Att äntligen få mänsklig förståelse och den hjälp jag är berättigad till gjorde att jag fått tron tillbaka på att det åtminstone sitter en mänsklig varelse på andra sidan av luren. Efter att åter och åter igen mött otrevliga röster från Försäkringskassa och akassa, blivit ordentligt nedtryckt i skorna där själförtroendet var som bortblåst, så ringer du....
Tack du snälla människa från CSN som kontaktade mig och bistod mig, du förgyllde min dag :-)

Med det här ville jag bara berätta hur många av oss har det som är sjuka och arbetslösa. Inte undra på att många inte kan ta sig tilbaka när de myndigheter man har att göra med förvärrar situationen för många med sin attityd!!!!

Svar på tråden: För första gången på länge...

Ja, visst är det underbart!

Visst är det underbart när man bemöst med respekt och mänsklighet i luren! :) Hoppas att du berättade det för henne, det behöver hon höra. Tro mig, efter alla samtal med människor som redan innan jag har svarat har bestämt sig för att jag är en myndighetskärring som tänker sätta käppar i hjulet för folk. Oftast brukar attityden vara borta när de märker att det är en MÄNNISKA de pratar med. Jag blir glad över de uppskattande lappar folk skickar till mig och min chef får också se med egna ögon att människor gillar mitt bemötande.
Skrivet av    -A-K-

Artiklar från Familjeliv