Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Blä dagar nästan jämt just nu (trött)

Skrivet av Eeyore
Jag förstår inte hur mammor gör för att få ordning på barnet och hemmet. :(
Jag lyckas aldrig
det slutar alltid med svett och tårar.
sonen 4 år autismspektrastörning är väl inne i både trots och en lyssna aldrig period. konflikterna slutar nästan alltid med en skrikattack på hans rum.
dessutom har jag en 2 åring och en 3 månaders att ta hand om.
och jag bara inte får till det.

bistra vardagen
2 åringen välte på någotvis ned sköljmedlet så flaskan gick sönder och det rann ut över golvet.
4 åringen lyssnar inte och springer som en tok runt runt för att mamma måste städa undan.
3 månaders bäbisen ligger i sin vagn och skriker..
detta räcker för att trötta jag ska bli genomsvettig och få tårarna till att nästan trilla.


ville bara skriva av mig är inne i en period då det är mycket jobbigt just nu :(


*kram till er alla*
och en speciell kram till de som orkade läsa
ytterligare en speciell kram till de som känner igen sig

*kram*
*kram*
*Kram*
Svar på tråden: Blä dagar nästan jämt just nu (trött)

Det får vi inte :)

*tittar ut över kaoset* Satt just och övervägde om jag skulle ta mig i kragen och städa lite nu när dottern är med ledsagaren till klockan sex, men istället satte jag mig här :) Disken hänger över kanten, golvet är fullt av skräp och damm och behöver dammsugas, vardagsrumsbordet ser ut som en krigszon och bordet i köket syns knappt eftersom jag började sortera en hög med papper, som vuxit under en månads tid, men som vart avbrutet pågrund av någon mindre världskris med dottern. Så du är inte ensam :)
Skrivet av    Tinkerbell

man klarar det...

trots allt. Vissa dagar bättre än andra. Igår morse var det en sån där otroligt \"felmorgon\". Medan jag plockade av frukostbodet välte Hugo ( autism) ut kalaspuffarna i sitt rum, och lillasyster Cornelia formligen rullade sig i dem, 6-åringen var sur för att hon inte ville gå till skolan, och slängdekläder omkring sig. Överallt blev huset ödelagt - bit för bit. Skulle dessutom hinna packa till korttis, medicinlistor och kontaktbok skulle fyllas i ( hade tuppat av under amningen kvällen innan ) Som grädde på moset skulle allt vara klart, alla 5 barn vara lämnade innan 08:45, för jag skulle på möte med dagis och hab. Jag försökte andas lugnt, och tänka mig själv på en strand långt långt bort från digitalbilder, strukturscheman och detta dårhus. Jag överlevde. Det är oftast inte bättre hos andra. Bara vissa dagar. Vi överlever, våra barn överlever, och faktiskt så har vi det riktigt underbart ibland! :-) Styrkekramar från din medsyster!!
Skrivet av    fifi m 5 underbara galna barn :-))

ja på någotvis

går det ju ändå märkligt nog Nu har jag med fått tid alldeles ensam.... hm Nja nåja nästan ensam att sitta här en stund. passar på att andas djupt...... urk det luktar sköljmedel jag får inte bort doften *suck*... går ut på balkongen och andas istället
Skrivet av    Eeyore

Artiklar från Familjeliv