Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Är det här ni är?!

Skrivet av Anna med Leo -03 och Antonia
Hej!

Eftersom vi har haft en så tuff start med dålig viktuppgång, dubbla höftluxationer (varav en allvarlig som kräver operation) och en förmodad hörselnedsättning så har jag inte varit aktiv på AFF. Jag har dock kollat in amkomstgruppen ett par gånger i veckan och undrat var alla är. Nu har jag förstått att ni håller till här och jag vill gärna vara med.

För de som inte känner mig kan jag berätta att jag har en son, Leo, född i juli -03 och en dotter, Antonia som föddes 6 september. Jag gick med i ankomst september ganska sent i graviditeten men hann få några vänner, speciellt bland stockholmstjejerna, och jag vill gärna få kontakt med er igen. Vi har legat lågt med allt socialt för att koncentrera oss på att få upp Antonia i vikt tillräckligt för en operation. Nu känns det ganska bra, hon passerade precis tre kilo!, och vi är redo att ge oss ut på aktiviteter. Har jag missat något bebisfika här i Stockholm? Vore kul med lite kontakter igen.

Kram!
Svar på tråden: Är det här ni är?!

kul att se dig här! *ler*

hoppas det reder sig för lilla antonia! skönt att hon går upp i vikt - du får skriva av dig hos oss här! lovar stötta och peppa!!! *ler* ur-bra födelsedax-datum hon har förresten, lillan. samma som min son (född 1998) och dagen innan tyra, född 050907! *ler* ha det bäst!//kram från en gbg-are
Skrivet av    jennie m t&tyra

Hej.

Välkommen hit!!! Jag hänger också på när det är dags för nästa fika!!! Kram på dig och familjen!
Skrivet av    Jennie med Torsten

Hej, och välkommen hit!

Skönt att det börjar ordna sig för er! Jag och Sonja har varit på några barnvagnspromenader, senast idag och börjar också tycka att det är dags för en fika. Jag återkommer med förslag på datum =) Kram (MajBjörns mamma)
Skrivet av    Dessi & Nathalie 050911

Hej Anna!

Usch, vilken jobbig start ni har haft. Hoppas att det ordnar sig med höften. Är det en vanlig operation de ska göra? Kramar, Sanna
Skrivet av    Sanna__b m. Ludvig 030904 och Lova 050918

Klart vi ska fika snart :-) *imt*

Skrivet av    Sonja m. Vanda

hej hopp

välkommen hit till... Min 5 veckors tjej är nu ca 5.4 kg tung och är ca 55-56 cm lång.
Skrivet av    Linda m. Saga + 3 till

Hej!

Vanlig vet jag inte för den vanliga behandlingen för höftlux är ju någon typ av skena. Antonia har dels en vanlig höftlux (som hade kunnat behandlas med sken) och en ovanlig och dessutom för korta senor i jumsken så höftkulan kan inte läggas i rätt. Ja, sen är det ett knä som hoppar ur led också så det är ganska mycket strul men det gäller att försöka hålla humöret uppe och kämpa på. Tack för hälsningen!
Skrivet av    Anna med Leo -03 och Antonia

Artiklar från Familjeliv