Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

behov av förbön!

Skrivet av Råttan
Hej, är alldeles ny här, blev så glad att det fanns ett snack för kristna!

Får man be om förbön här? Jag börjar iallafall med att gnälla....

Mitt liv är lite (nej mycket) jobbigt just nu. Ligger här i vecka 27 och har kraftig foglossningssmärta, är ledsen har ont och funderar över hur det ska bli. Har en livlig son på 4 år. Min man har nyss böjat nytt arbete (provanställning, så han kan inte vara hemma) 12 mil bort, pendlar de flesta dagar. Vi har ingen mor/far förälder till hjälp. Vi har planerat flytt till några v efter bf och allt är just nu för mig för mycket! Har dessutom mycket tid att tänka.

Jag vet , jag borde förtrösta, och ta en dag i taget men det är lättare sagt än gjort.

Om det är fel att be om förbön här så förlåt mitt inlägg annars snälla vi är i behov av bön!
Svar på tråden: behov av förbön!

vi ber om bönehjälp

titt som tätt här... och det roliga är att Gud hör oss... vi har fått läsa många tack- ämnen också.. så jag är med på böneringen!
Skrivet av    Katah

Självklart ska jag be för dig

Det låter som att du har det riktigt tufft just nu. Ska be att Gud ordnar upp allt till det bästa.
Skrivet av    Finskan

Jag ska be

förstår mycket väl vad du går igenom eftersom jag varit sängliggande båda mina graviditeter p.g.a tidiga sammandragningar. Har du inga vänner i församlingen du kan be om hjälp? Du måste ju verkligen prioritera att vila, det är det viktigaste att du och barnet mår bra!! KRAM, jag ska be för dig/er!
Skrivet av    Katarina_79

här får vi

be om förbön,,självklart. Och lika självklart är det att vi svarar att vi gärna ber. Så visst ber jag en bön för er alla. Ber en bön att din smärta ska bli mindre och lättare att bära,,,ber att 4-åringen ska vara oanligt lugn nu medans mamma behöver det. Ber för jobbet din man har fått som provanställning,,,,och ber för den kommande flytten. Kram Åsa.
Skrivet av    bullen71

Tack

Tack för att ni vill be! Bara att veta att några ber för vår situation gör att det känns lite mer hoppfullt. Gud hör ju bön och där två eller flera...vet ni. Vi har tyvärr lite dåligt med socialt nätverk så det mesta hänger på oss själva, gör situationen mer utsatt. Så tack igen och snälla fortsätt ett tag med bönen.
Skrivet av    Råttan

jag är också med!

Jag ber för er men skulle vilja hjälpa till lite mer... Ni råkar inte bo i Skåne väl så jag kan få hjälpa till mer konkret? (Har själv en 4 åring och vet hur krävande det kan vara) Massor med bönekramar!
Skrivet av    Helena

tyvärr inte

Blir rörd av din omtanke, tack! men tyvärr bor jag långt från Skåne. Däremot är jag faktiskt skånska... Jag är tacksam för att ni ber för oss det gör att känns lite bättre! Har ju i nuläget dessutom svårt ta mig till tex gudstjänster osv.
Skrivet av    Råttan

Artiklar från Familjeliv