Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vad tycker ni om denna ring?

Skrivet av Äntligen
http://www.smycka.se/classic2002/30.htm


Jag är lite inne på den. Vad tycker ni?
Svar på tråden: Vad tycker ni om denna ring?

hej.

den är fin, men jag tror att jag skulle tröttna på det efter ett tag med tanke på hjärtformen.. Jag gillar de som är lite klassiska.. Vet du ng. om kläder?
Skrivet av    Maria

Fin!

Fast jag gillar ringen Elvira bättre (som Smycka också har). Jag ska också ha ett hjärta, nämligen denna: http://www.vigselring.nu/ finns under design 5 och heter Tender.
Skrivet av    Annelie med Isak 021219

Den ringen

hade jag också som favorit ett tag :) Men det blev en liknande istället, med ungefär samma infattning men med en platt skena. Eftersom den skulle matcha ringen som min man hade valt. Jag ville inte ha någon klassisk vigselring så jag är jättenöjd :) Lycka till!
Skrivet av    HElen

Min svägerska

har precis en sådan ring och den är jättefin. Hon älskar den förståss men själv hade jag nog valt en annan. Men visst den är väldigt fin.
Skrivet av    Tina

Jag har den...

Älskar den fortfarande. Har haft den sedan jag förlovade mig i april 2003.. Min vigselring till är slät och de gör sig väldigt bra ihop.
Skrivet av    Zara

Den är

fin men inget jag skulle köpa. Jag har däremot köpt den som heter Sara från Smycka. Passar bra med mitt namn....
Skrivet av    Sara

Fin!

Jättesöt och lite ovanlig. Men man kanske tröttnar?...
Skrivet av    lotte

Oj..

...vilken fin! Tyckte sambon oxå! Synd att den inte passar min förlovningsring :( Fast jga har ju redan bestämt mig för vilken jag vill ha. :) Super fin va din! *tycker*
Skrivet av    ~~Erika~~ brud 060812

Söt, men..

kanske lite väl söt? Som man kan tröttna på en för söt dessert ungefär.. ;) Men gillar du den verkligen så kommer du nog inte att tröttna på den heller.
Skrivet av    gabbiz med Alvin ~ Brud 5/8 ~06

hej...

jag tittade på den när vi skulle gifta oss förra året men det var ett problem. våra förlovningsringar är 4mm bred och den ringen på bilden är bredare och jag har så väldans korta fingrer. vill inte se tympad ut, vet två på jobbet som har typ 2*6mm breda ringar och de går ända fram till första leden på fingret!!! ser inte klokt ut!, så otympligt. men jag ahde gärna velat ha den ringen med hjärtat som en morgon gåva ;) men vi hade inga morgongåvor alls.
Skrivet av    0rcid

Artiklar från Familjeliv