Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Rosensänglampa, finns det?

Skrivet av Ann&Lovisa01&Erik03
Dottern har fått rosenpåslakanet från IKEA, och behöver nu en matchande sänglampa. Det finns inte på IKEA, om man inte räknar med de mysblomlampor som finns. Men hon behöver en att läsa till.

Nu kom vi hem idag med en med Disneyprinsessor på från Bauhaus, men den är inte uppsatt än, och det vore ju kul att kunna uppfylla hennes önskan med något som hon inte kommer att tröttna på lika fort(?).

Tipsa mig, snälla, om ni sett något i den stilen!

Ann
Svar på tråden: Rosensänglampa, finns det?

Inte ros, men kolla denna sida:

http://www.vipkids.se/index2.php?show_action=products&cat=77 Kolla lampan som heter Väggblomma. Kanske inte den billigaste, men jättefin, tycker jag!
Skrivet av    Spirella

Vilken kanonfin!

Och vilken härlig affär överhuvudtaget! Med de priserna verkar det vara en länk att sprida till de småbarnslösa blnad släkt och vänner... ;o) Såg att det finns i fysisk form i Uppsala också. Kul! Det luktar besök där nästa gång. :o) Erik såg blomsterängssängen, och började skandera: \"Min! Min! Min!\" :D Och det trots att hans våningssäng inte är mer än en vecka gammal. Hrmpf! ;o) Tusen tack för tipset, men nu sitter prinsesslampan uppe, ihop med några blom-wallisar, så hon ska nog klara sig på blomsterfronten ändå. Kram! Ann
Skrivet av    Ann&Lovisa01&Erik03