Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Framsteg var det här!!!

Skrivet av Maria m Joy + 2 grabbar
För dem som minns har jag suckat och klagat mycket här inne på att min skrutta inte sover osv...
Nu är det andra bullar!!
Efter flytten (i september)har vi tagit tag i nattamningarna (1 gång i timmen hela natten typ) och även lärt henne somna i sin egen säng i eget rum. Så nu somnar alla tre barnen runt 19:00 i sina sängar och lugnet lägrar sig i huset:)Man tror knappt det är sant efter allt slit vi haft. Visst vaknar Joy en del på natten, men bara 1-2 ggr och då är det oftast bara att stoppa i nappen så somnar hon om. Hon är dock extremt morgon pigg..05:00 är hon pigg som en lärka och börjar jollra och härja..suck...men det är ändå sån skillnad nu. Ville bara dela lite glada nyheter. Hur sover era barn nu för tiden?
Svar på tråden: Framsteg var det här!!!

Härligt!

Och grattis! =) Visst är det ju härligt att få den där stunden på kvällen för sig själv. Det behöver man! Och genast blir man själv som en ny människa. Har åxå tre små grisar *S* som somnar fint på kvällen, vid åtta ungefär så är kvällen ägnad åt att bara koppla av. =) Härligt Maria!
Skrivet av    @nn@ m Lopp@n

Jo..

det är härligt. Nu är jag dock så helslut efter månader av minimal sömn, så när barnen sover däckar jag nästan själv också...men nu finns det ju hopp för framtiden. Så småningom kommer väl kroppen ikapp....:)
Skrivet av    Maria m Joy + 2 grabbar

Skönt!

Det måste kännas oerhört skönt att hon sover så pass bra. :) Vincent har sovit bra redan från början, det är dock först på senare tid som han börjat sova hela nätterna. Vi lägger honom vid 19.30 och sen sover han till 06.00 - hur skönt som helst! :)
Skrivet av    Helene m. G&D&V

Vad skönt!

Emma somnar kl.19.30 och brâkar aldrig, hon tycker det är skönt att fâ lägga sig. Vaknar igen vid 6 tiden och kan ibland somna om till 7.
Skrivet av    dosiss

Vad

härligt att det börjar fixa till sig! Lillskruttan här vaknar vid 06, inte mig emot om hon sovit lite längre.
Skrivet av    Sabina m barnen

Vad skönt!

Izabelle är periodare! *ler* Vissa nätter sover hon hela nätter och vaknar vid 7-7.30 men vissa nätter vaknar hon oftare och tidigare på morgonen! *ler* Men jag tycker ändå hon sover väldigt bra!
Skrivet av    Madde m A-01 & I-05

Underbart

det låter. Vi har också lite smått börjat ta tag i det där med sovandet. Ända fram till nu har jag ammat Ludvig till sömns som har resulterat i en extremt mammig son på kvällarna vilket blir jobbigt för Ebba hon blir så lidande. Han har alltid sovit bra på nätterna vaknat några gånger för att snutta men sedan snabbt somnat om igen och vakat någon gånge mellan 7 och 8 tiden på morgonen. Så sen en månad tillbaka sover han ute i vagnen om dagarna och ikväll har han faktiskt somnat själv i sin säng för första gången sedan han var riktigt liten. Har äväen tänkt att försöka sluta nattamma snart också men man får nog ta en sak i taget.
Skrivet av    Marie m. Ebba & Ludbig

Artiklar från Familjeliv