Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej på er!!!!

Skrivet av Babs med Emilia & Alicia
Det var evigheter sen jag var här sist - känns det som i alla fall. Jag har inget internet hemma. Ungefär som Madde har haft det (eller kanske fortfarande har...). Eftersom vi har flyttat så är Glocalnet totalt ointresserade av att snabba på det här med bredband, så jag är HELT off för tillfället.

Vi mår bara bra. Huset är helt underbart!!! Och vi har bott där i två veckor nu. Det har varit rörigt och mycket att göra, men nu börjar vi att landa. Radhuset är nu sålt och även om det har känts vemodigt att lämna det, så känns det jätte bra nu när allt väl är över och det nya har tagit sin början.

Emilia är fortfarande jätte snäll. Sover hela nätterna och är glad nästan jämt. Hon har sex tänder (4 däruppe och 2 därnere)och älskar all mat - helst det vi äter). Hon går längs möbler och kan stå utan att hålla i sig i några sekunder i taget. Hon är jätte lik sin storasyster, men har fått ärva mina bruna ögon (Alicia har ju blå).

Alicia trivs i sin nya skola och det känns som om husköpet, flytten och allt det har medfört ändå varit rätt beslut. Vi är massor i vår nya trädgård - det finns plötsligt SÅ mycket mer att göra där. Jag älskar ju trädgård och allt sånt - så det känns verkligen jätte kul.

Hoppas ni alla mår bra!!! Jag ska försöka läsa lite för att uppdatera mig och höra av mig snart igen.

Kram på er!
Svar på tråden: Hej på er!!!!

Halloj!

Vad roligt att ni trivs i huset, jag minns själv hur underbart det kändes när vi flyttade in i vårt hus tidigare i år. :) Kram,
Skrivet av    Helene m. G&D&V

Hej på dig!

Vi har också ganska nyligen flyttat (1 månad sen c:a) och det är verkligen skönt nu när man börjat få ordning på \"allt\" så smått. Det är verkligen en persch (hur stavas det???)att flytta 40 mil med 3 små barn. Vi har inte heller haft internet hemma under flytten, men nu för nån dag sen fick vi bredband!!! Jätte kul! Skönt att allt verkar funka så bra för er också.
Skrivet av    Maria m Joy

Härligt!

Skönt att allt gått så bra! Vi har ff inget bredband utan surfar på modem, men det är väl förhoppningsvis på gång nu snart (efter att ha fått byta leverantör till telia som i sin tur fått gräva upp grannens garageuppfart då några av våra trådar var avgrävda) kan vi hoppas iaf! Skoj att ungarna verkar trivas bra med! *kram på er*
Skrivet av    Madde m A-01 & I-05

Så kul

att höra från dig. Vi hörs av om träff. Kramar
Skrivet av    Maria m Linn

Artiklar från Familjeliv