Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hela familjen är magsjuk = /

Skrivet av cerlise & lilla trean bf 12 juni; v.5+4

Men jag ska inte börja med att klaga! *S* JAG HAR JU EN BEBIS I MAGEN! Det finns nästan ingenting som kan förstöra vår glädje så länge bebisen mår bra i magen och det hoppas jag verkligen! Inte ens en magsjuka där alla i familjen är sjuka kan få mig deppig ; )

Så nu tvättar jag förfullt, städat rent i hela lägenheten och vi sitter i soffan och myser med lite popcorn till Bolibompa... = )

Vad gör ni denna fredagskväll?

Kram,
cerlise
Svar på tråden: Hela familjen är magsjuk = /

Vi väntar besök !

Klaras mormor och morfar kommer så hon är nybadad och go´! Burr för att vara magsjuk och gravid, var det sist och du har alla mina krya-på-dig-hälsningar!!! Mm popcorn... :-)
Skrivet av    Åsa m Klara

vi har precis

ätit och nu ska vi kolla på idol om en timme o käka lite godis,alltid gott.. Och vad gör det om alla spyr, du har en bebbe i magen! tjoho vilket lyckligt gäng vi är!:)
Skrivet av    sandra_78 och lill*myggan

åh fy

magsjuka är det värsta jag vet. Hoppas ni kryar på er snabbt! Ikväll ska vi titta på Idol och hej baberiba. Ev. någon film också, ja just ja...The pacifier ska vi se med Van Diesel =)
Skrivet av    ~Lena~bf 1/6

åh, han e ju så enormt sexig!

säger jag som gift kvinna,haha... i triple x...gahhhh...helt underbart syn
Skrivet av    sandra_78 och lill*myggan

Åhh vad vi alla är lyckliga!!

Tycker det är så kul. Jag blir tårögd när jag sitter och läser positiva inlägg här, fan visst är man lyckligast i världen?? Åh så underbart, känner mig så fulländad nu när jag har en liten knoddis i magen!!=) KRAM PÅ ER
Skrivet av    Christy

Usch då!

Magsjuka är inte så roligt. Fast en gång var det lite \"kul\" jag tappade 3 kg på en vecka. Vinterkräken direkt efter jul. Gissa om jag var glad över att bli av med de kg. ;D Själv har jag cyklat och köpt lite godis. Sitter här och bara fånler över Pyret i magen! Kram
Skrivet av    Anna m.G-02 och Pyret bf 25/6

Nej, vad tråkigt :(

Krya på er fort och kvickt! Har du också drabbats? Är det därför det varit så tyst på MSN ;) *saknar dig* :) Själv är vi precis hemkomna från babyland - ja, vi har varit och kikat på vagn IGEN *haha* Kan inte bestämma oss, dessutom har de rea på -05 :) Trevlig helg på er allihop! Imorrn ska vi måla om Thildes rum :) Det kommer att bli så fint! *kram*
Skrivet av    #Mia med ~ & Neah#

Artiklar från Familjeliv