Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Alla som följde Forsytesagan....

Skrivet av Sarus
det känns som om det behöver diskuteras många saker: vad hände sen? Hur tror ni det gick för Fleur? Och Jon? osv osv...
Svar på tråden: Alla som följde Forsytesagan....

ojoj

vet att man hade många funderingar,men just nu kommer jag inte ens ihåg hur den slutade.
Skrivet av    zingo

Jag tror

att det var som med livet. En del historier slutar helt enkelt inte lyckligt, historien med Fleur och Jon var en sådan. Jag tror aldrig de kommer att glömma varandra, men livet går vidare för båda. Fleur fick nog ett lyckligt liv med sin make som hon skrattade så mycket tillsammans med. Säkert fann Jon någon att leva med han också, så fin som han var. Och Soames och Irene kunde nog leva sina liv med mer ro i själen efter att de till sist slutit fred. Det var en fin scen tycker jag. Jag kan aldrig låta bli att tänka vidare på serier som slutar med så många frågetecken, så jag har bilden klar för mig, haha :-)
Skrivet av    Evie

så var det ju

jag brukar oxå lägga till slut på serier och jag håller helt med i din teori
Skrivet av    zingo

Lite spoiler kanske?

Jag läste en krönika i ngn dagstidning där man jämförde gamla och nya Forsytesgan och Fleur och Jon var i alla fall tillsammans en gång till, om det var långvarigt eller bara en kort affär stod inte :-(. Tror inte Fleur och hennes make blev så lyckliga ihop iaf. Jon hade också någon annan kvinna i USA. Forsytesagan finns i bokform, så det går ju att få reda på vad som händer. Visst var det en underbar TV-serie, gav verkligen mersmak!!! Lördagarna kommer att kännas trista nu!
Skrivet av    Polly

har jag inte tänkt på

att den finns i bok,man skulle ju kunna läsa då ju,nu när höstmörkret faller på. Önskar så att det hade kommit en fortsättning på serien.
Skrivet av    zingo

Tack för alla Forsytesvar! imt

.
Skrivet av    Sarus

Åh, visst var den bra!

Kommer definitivt att försöka skaffa böckerna då! Man vill ju veta hur det går. Tyckte faktiskt lite synd om Soames- det finnns INGET som kan försvara en våldtäkt, men han målades alltid upp som \"bad guy\" och Irene som \"den undersköna och supergoda\". Han var så otroligt kär i henne och hon behandlade honom riktigt hemskt - i stort sett var hon väl bara ute efter att bli försörjd! Ja ja, hur som helst verkar det vara många som följt den.
Skrivet av    Lena