Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

BER OM URSÄKT TILL LENA_O

Skrivet av LENAMEDO,o.b.spassa er för Lena_0 kan bitas
Att jag råkade ta ditt nick,ska inte hända igen..
Måste bara lägga till att du är bra på att överreagera..
agressiva mamma tss *hahahah*
Svar på tråden: BER OM URSÄKT TILL LENA_O

ja, jag var också förvånad

över vad aggressiv stämningen blev. Ingen har väl rätt till ett nick, Lena_O kan väl många heta?
Skrivet av    uk

Ska bara tilägga..

Att jag är ny här,samtidigt visste jag inte att det radan fanns en Lena_o. Eftersom jag heter Lena Olfsen tänkte jag ta det istället eftersom jag sett ett annat \"Lena\" nick innan!
Skrivet av    LenamedO

Då gissade jag rätt då *s*

en ny. Välkommen hit.
Skrivet av    marib

Välkommen!

Hoppas att du ska trivas!
Skrivet av    bettis

Tack Tack :)

..
Skrivet av    Lenamedo

Din förklaring haltar lite...

Du använde nämligen inte bokstaven \"O\" utan siffran \"0\", så din förklaring ser jag som en efterkonstruktion. Så du får nog komma med en annan förklaring än så, den haltar rätt kraftigt. Vill du vara ensam med en signatur, så använd samma du loggar in med. Det är precis vad jag gör. Så använd ditt inloggningsnamn så blir det inga ihopblandningar. Ps, tonårsmorsor är inte så lättlurade... ds
Skrivet av    Lena_O

Du kanske har rätt i att det är en

efterkonstruktion...men annars slog det mej ändå att o:et och nollan ju ligger precis under och ovanför varann...så det kan ju ha varit en fingerslintning.
Skrivet av    annis

Fast det finns ju en skillnad annis

För att göra stora \"O\" så måste man hålla ner [skift], och håller du ner [skift] på siffran \"0\" så får du \"=\" istället... Så det höll inte med den förklaringen heller. Dessutom finns inte heller efternamnet registrerat som eftersnamn heller... Så det finns många fel och inga rätt... ;) Det enda personen kan göra är att kryssa i sin info och presentera sig.
Skrivet av    Lena_O

Men det behöver man ju inte göra

Alla får ju använda vilka nick dom vill, och man kan inte \"äga\" ett nick. Dessutom är det helt ok att skriva anonymt på aff, så jag förstår inte varför du menar att den andra Lena O ska behöva kryssa i infon och presentera sig. Man har inte mer rätt till ett nick för att man kryssar i sitt info. Om du är rädd att någon ska missuppfatta och tro att det är du som gjort ett inlägg, så kan du ju bara påpeka det, men inte försöka bestämma över den andra skrivaren.
Skrivet av    uk

Inte riktigt uk

Jag loggar in med Lena_O och det kan enbart den som har lösenordet till göra. Klicka på min info så ser du det. Visst får man vara anonym, men inte utge sig för att vara andra som INTE är anonyma, för jag kryssar i min info och visar tydligt vem jag är, och då är det inte tillåtet att utge sig för att vara samma person som jag. Men klicka på min info innan vi diskuterar detta, vilket känns som en onödig diskussion mellan vuxna tonårsföräldrar. Vanligt sunt förnuft brukar fungera bäst här.
Skrivet av    Lena_O

naturligtvis kan bara du logga in med ditt

inloggningsnamn. Men att däremot kalla sig Kicki eller Lena_O eller uk som nick, det finns det inget förbud mot. Dvs man kan inte ta patent på sitt nick.
Skrivet av    uk

Klicka på min info, uk -imt-

-
Skrivet av    Lena_O

Javisst finns det en skillnad Lena_O

Men...om man slinter i fingrarna och inte alls trycker ner shift pga fingerslintning så blir det ju inte = utan 0. Du har förmodligen helt rätt i att det var en simpel efterkonstruktion men ändå...
Skrivet av    annis

Artiklar från Familjeliv