Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ni som tränar

Skrivet av stina & pyret bf 16/6
hur tränar ni/tänker ni träna under graviditeten? Det står ju lite olika i tidningar och böcker; Vissa säger att man ska träna lågintensivt och försiktigt under graviditeten, andra säger att man kan känna efter själv. Jag styrketränar och går på aerobics. Det känns bra än så länge. Funderar på att dra ner lite på vikterna på styrkan, men aerobicsen vill jag fortsätta med så länge jag kan. Hoppas bebisen känner att jag tycker det är jätteskoj. Senare, när jag börjar få mage tänkte jag gå på vattengympa och gravidyoga. Men allt beror på hur jag mår, jag kanske ligger däckad av trötthet och illamående om någon vecka.
Svar på tråden: Ni som tränar

jag fortsätter

som vanligt,vikterna släpper jag inte ner men däremot tänkte jag ta det lite lugnare med hopp o studs,kommer köra mest styrka och raska promenader för konditionen. Givetvis beroende på hur man mår själv och känner, är det minsta obehagligt provar jag något annat.
Skrivet av    sandra_78 och lill*myggan

Ska köra igång...

Jag brukar cykla till/från jobbet men har i veckan börjat köra bil...börjar bli så kallt och mörkt! Därför tänker jag ta tag i träning lite mer nu...kommer nog köra body pump och hoppa över utfallen för det har jag läst inte är bra för gravida. Det sörjer jag inte heller för det tycker jag är värst under hela passen så det avstår jag SÅ gärna...:-)
Skrivet av    Cam m. tvåan

Ja hopp och

utfall kanske man ska undvika. Såg en tjej med jättemage på träningen härom dagen. Det såg jättefint ut och jag tänkte kan hon så kan jag. :-) Så länge det känns bra...
Skrivet av    stina

Artiklar från Familjeliv