Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Mens en vecka för tidigt?

Skrivet av Bea m. V & H
Jag har alltid haft en mens man nästan kan ställa klockan efter. På pricken 28-dagars cykler. Några rubbningar några dagar hit eller dit när den kom igång efter förlossningarna bara. Men igår fick jag 2 småblödnignar och sen i morse så blödde jag rejält. Men jag skall inte ha mens förren nästa onsdag.

Någon mer som råkat ut för något liknande? Blir ju lite orolig främst med tanke på att jag har en cellfäröndringshistorik (gjort en kryo och en laserborttagnig av celler på livmodertappen).

Svar på tråden: Mens en vecka för tidigt?

Hum..

Har du något preventivmedel? Därutav kan det bli mellanblödningar. Om ni försöker skaffa barn - kan du haft något tidigt missfall, eller kanske en nidationsblödning? Eller så är det bara så att kroppen inte alltid gör som den brukar. Är du bekymrad, tala med mvc eller gyn, så hjälper de dig. Lycka till!
Skrivet av    Maria med en dotter

INga hormonmedel

VI kör med kondom och jag vil absolut inte bli gravid. Tanken på ett mycket tidigt missfall har ju slagit mig men då måste vi haft en trasig kådis. Nidationsblödningar brukar väl vara väldigt små och inte hålla på flera dagar. Nu har jag blött ganksa mycket igår och idag. Försökte ringa gyn i går men först var det telefonkö och sen hamnade jag på telefonsvarare. Får försöka igen på måndag. Det känns liksom inte som mens för då brukar jag bli uppsvullen, ha vidriga menssmärtor och må allmänt pyton.
Skrivet av    Bea m. V & H

Tja...

...jag använder inte heller ngt p-medel, och min kropp kan nån gång per år spela mig spratt med en tidig eller sen mens. Tror inte alls att det är något att oroa sig för!
Skrivet av    Viven

Ibland

kan kroppen hoppa over agglossningen en manad och da kan cykeln rubbas. Haller tummarna att det inte ar nagot du behover oroa dej for!
Skrivet av    Hermelinen, bf 18/5

På äldre dar ...

Efter tre barn och 43 år i livet har min mens börjat bete sig som din. Kommer med tre veckors mellanrum sen mågra månader tillbaks och tok-blöder i 2-3 dagar. Migrän får jag nu också. Kanske början på klimakteriet? Hur gammal är du?
Skrivet av    MedSyster