Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Bed för

Skrivet av Nykristen i kris
vårt förhållande. Gud vet vad problemet är. Hjälp mig att be för att det onda ska ge vika och försvinna för gott. Det står ivägen för vår trygghet och lycka och ikväll har förhållandet nästan tagit slut pga det. Vi mår båda dåligt fast på olika sätt. Jag hoppas kärleken och förtroendet kan räddas.
Svar på tråden: Bed för

har du någon nära kristen

som du kan prata med? Är din make/pojkvän kristen? Jag ber om Guds beskydd över dig och ert förhållande och att du skall få ro i din själ. Ps 131 säger: Jag har lugnat och stillat min själ, som att avvant barn i sin moders famn så är min själ hos dig. Hoppas på HERREN ! Om du vänder ditt hjärta till Gud och ber för din kärlek så kommer han att börja verka på honom. Du kan lugna dig och inte ta strid. Men! Om det är alvarlig saker, om du blir slagen på ngt sätt(fysikskt eller psykiskt) så MÅSTE du ta hjälp i din närhet! Kram!!
Skrivet av    Ingela

ber att Gud

ska göra under i ert förhållande. Kram.
Skrivet av    bullen71

Tack för

att ni ber! Idag har det hänt något med min make, det är jag säker på. Han har fått mer frid från det som haft ont inflytande på honom. Jag överlåter till Gud att hjälpa för jag kan inte själv påverka. Åter igen, tack för bönerna. Jag är säker nu på att Gud hör dem.
Skrivet av    Nykristen i kris