Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

STHLM fika lista för v. 43

Skrivet av Sonja m. Vanda
Namn: Kan dag:
Sonja måndag, tisdag, onsdag och fredag

Svar på tråden: STHLM fika lista för v. 43

Annas förslag

Namn: Kan dag: Sonja måndag, tisdag, onsdag och fredag Anna måndag, torsdag och fredag (Helst tidig lunch för jag måste hämta på dagis kl 14)
Skrivet av    Anna med Leo -03 och Antonia

Madonna

Jag kollar vad ni andra kommer fram till. Känns det bra dyker vi upp. Vi ska in till stan på onsdag men då är det kurs och sen ska syrran och jag planera dopet. Så vi får se.
Skrivet av    Madonna

Jag kan alla dagar.

Namn: Kan dag: Sonja måndag, tisdag, onsdag och fredag Anna måndag, torsdag och fredag (Helst tidig lunch för jag måste hämta på dagis kl 14) Jennie alla dagar som det ser ut i dagsläget.
Skrivet av    Jennie med Torsten

Marie..

Jag kan alla dagar utom fredag
Skrivet av    Marie m EmiloEbba

Dessi svarar

Namn: Kan dag: Sonja måndag, tisdag, onsdag och fredag Anna måndag, torsdag och fredag (Helst tidig lunch för jag måste hämta på dagis kl 14) Jennie alla dagar som det ser ut i dagsläget. Marie måndag, tisdag, onsdag och torsdag Dessi måndag, tisdag, onsdag och fredag
Skrivet av    Dessi & Nathalie 050911

Får jag hänga med?

Hej på er Stockholmare! Jag ska till huvudstaden på konferens ons-tors nästa vecka o tänkte ändå åka i förväg för att umgås med vänner o sånt. Så om ni tar fikat på måndag eftermiddag eller tisdagen så kanske jag kan hänga på? Då ingår även min treåring, tar ni med andra barn el bara bebisar? Vore kul att se er IRL, jag är inte bortskämd med det så här på vischan ;-)
Skrivet av    Azza

Åh! Ja va kul!

I såfall röstar jag för måndag eftermiddag. Det vore toppenroligt att träffa dej!
Skrivet av    Madonna

jag...

ska försöka hänga på den här gången jag oxå. har ju bara varit med på en träff hittills så det vore skoj att träffa er igen:=)........kom med nåt förslag ni så hänger jag med om jag kan.:=)
Skrivet av    suss m. Gustav-03 och Leo-05

Vad snällt!

Tack för ditt inlägg. Jag är ju nyfiken på er oxå. Men ta en dag som dom flesta kan, så får vi se om jag är i närheten. Jag måste ju \"konferera\" på onsdagen o torsdagen :-D Sen åker jag hem kl 12.50 på fredagen, så jag kan på fre-förmiddag oxå, om det passar andra.
Skrivet av    Azza

Artiklar från Familjeliv