Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Passar jag in här???

Skrivet av Martina
Jag vill att Sam ska ha ett syskon som finns här men vågar inte, orkar inte och sambon vill inte ha fler barn. Det känns som att jag inte ska riskera förlora ett barn till när jag är så lycklig över att ha ett barn hos mig..
Har smygläst lite här och vet inte riktigt om jag passar in här..??!!
Är jag på rätt sida?
*kram*


Svar på tråden: Passar jag in här???

Välkommen hit,

och beklagar er förlust. Jag har lite samma problem, som gör att jag skriver här, fast orsaken är heeeelt annorlunda. Jag har en skada som gör att jag inte orkar, vågar, och framförallt gör mannen ifråga inte det, som redan sliter väldigt.
Skrivet av    _Maa_

Hej och välkommen!

Klart att du passar in här, även om du har fâtt tvâ barn. Jag beklagar verkligen att lille Max inte fick stanna hos er. Min sambo vill inte heller ha fler barn och själv är jag nöjd med livet som ettbarrnsförälder. Jag tycker att jag har gott om tid och tâlamod, bâde med mitt barn och med mina egna aktiviteter. Min son har hunnit bli 5 1/2 âr och har aldrig sagt att han saknar syskon, han är en social krabat som träffar kompisar ofta. Som du kanske har sett om du har läst härinne är problemet hos oss \"frivilliga\" ettbarnföräldrar, att omgivningen är sâ oförstâende. Själv bor jag i Spanien och här är det ganska vanligt med ett barn i den här generationen. Som sagt, välkommen arr skriva mer här inne!
Skrivet av    AnnaMalaga

Tack :-)

Vad härligt att passa in någonstans! och jag håller med om att många tycker man är väääldigt konstig för att man inte vill ha fler barn...många höjda ögonbryn och ibland kan jag även känna att (som står längre ner) att man inte vet riktigt hur det är att vara mamma för att man \"bara\" har ett barn. Vad säger Ni när folk frågar varför man väljer att få ett barn och vad blir reaktionerna? till mig brukar de säga \"Jaja du hinner nog ändra dig!\" *kram*
Skrivet av    Martina

Välkommen!

Det är roligt att vi blir fler här. Själv har jag en flicka men skulle så gärna vilja ha ett barn till. Tyvärr har det inte blivit så ännu.
Skrivet av    milla

Klart att du gör!

du är så välkommen hit. jag heter daisy och bor i London med min an och vår dotter som blir 4 i januari. Jag är självvald ettbarnsmamma (men man ska aldrig säga aldrig) pga långvarig förlossningsdepression samt att jag inte vill ha fler barn så länge vi bor i ett land som inte har bättre föräldra ledighet för _pappa_ också, vill inte ta hela delen själv en ggn till..... Hoppas du ska trivas här!
Skrivet av    daisy

Tack! Vad gulliga Ni är..

*rörd* (o=
Skrivet av    Martina