Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

motionera

Skrivet av Linda m. Saga + 3 till
fler som börjat träna/motionera ?

Jag började idag med att gå en timme, ska försöka göra det varje dag...och hinner jag ska jag gå två timmar..alltså samma runda två gånger om dagen...en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen.

För ni jäklar ska jag bli av med fläskmagen *s*...
väger ju iofs lika lite som vid inskrivningen men är fortfarande överviktig med ca 30 kg och värsta degmagen..
Svar på tråden: motionera

Dör utan "motion"

Min mage är i o f s redan borta men det är musklerna också. Jag har skaffat en träningsbänk och en skivstång med 100 kg vikter. Har som mål att kvala in i stora grabbarnas klubb och ta 100 kg i bänkpress...om ett år sådär. Annars är det mest promenader som gäller. Minst en timme per dag har det blivit sedan Lilly kom. Eller styrketräning. Jag LÄÄÄÄÄNGTAR att få knyta på mej löparskorna så konditionen kommer tillbaka. Två veckor till för att skona bäckenbotten. Men Lilly ska inte få följa med på löparrunorna. Karin däremot. Hon springer nog ifrån mej nu.
Skrivet av    Madonna

Promenerar mycket.

Gick upp tio kg under grav. Har redan gått ned tolv nu, två veckor efter. Bådar ju gott för att få bort det där extra jag har.
Skrivet av    Jennie med Torsten

JIPPIE förresten!

Såg just att e2 gått ihop med SATS. Jag som har kort på SATS men närmsta anläggning ligger i Vällingby, eller Sumpan om man räknar restid. Enda gymmet i Bålsta som jag kan tänka mej att träna på är just e2 och nu får jag göra det på mitt SATS-kort. Kul, kul, kul!!! Men när ska jag göra det?
Skrivet av    Madonna

Du vet att du får ta med Lilly på

styrketräningen så länge hon sitter still? Åtminstone funkar det så på mitt e2 i Alvik. Fast man ska ju ha tid oxå...
Skrivet av    Dessi & Nathalie 050911

Åh, toppen

Jag ska pallra mej ner på studiebesök och tina kortet om några veckor. När Lilly inte skriker så fort hon tappar tutten ur hålla-fast-med-munnen-håll
Skrivet av    Madonna

Jag försöker gå en runda varje dag

går och lämnar Emil på dagis, sedan tar jag en promenad runt Farsta och sedan hem, sedan hämtar jag Emil på eftermiddagen och då går jag också med vagnen. Får iaf lite motion.. men jag skulle egentligen vilja börja simma också, men jag får nog vänta tills Ebba är stor nog att klara sig utan tutte på kvällen då pappa är hemma.
Skrivet av    Marie m EmiloEbba

Artiklar från Familjeliv