Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

50 års kalas...

Skrivet av Linda med Meja-03 Nova-05
Hej!
Min pappa fyller 50 nu i oktober och vi ska ha fest för honom.. ca 30 personer.
Jag undrar om ni har lite tips på "lekar" man kan (alla känner inte varandra så vi vill lätta upp stämningen lite) Och även sånger man kan sjunga vid middagen typ sånger där man kan byta ut texten så den passar på pappa.
Tips mottages MYCKE tacksamt!!!
/Linda
Svar på tråden: 50 års kalas...

Har inga

tips på lekar eller sånger på rak arm men något som min far uppskattade när han fyllde 50 var de \"Min vänner\"-böcker vi hade med oss och som alla fick skriva i. Du vet, sådana man hade i skolan ocman skrev i favofärg, stjärntecken, vad man ville bli... Se om du kan hitta någon som inte har med fråan vilket ämne i skolan som är roligast så funkar de. Mycket uppskattat av såväl festföremål som gäster och roligare än en vanlig gästbok.
Skrivet av    Christina

Ett kalas

Vi had en tipspromenad (innomhus bara) med frågor om födelsedagsbarnet + tre utslagsfrågor. Utslagsfrågorna var: vem är snabbast?, Vem går mest illa? Vem är träffsäkrast? 1, X eller 2 (tre olika namn på varje fråga) Sen fick de tävla i grenarna Vem är snabbast=vem äter upp en godisrem snabbast utan att använda händerna bara munnen Vem går mest illa=vem går snabbast en bana med femkrona i ögat(som monockel) och en galge mellan knäna, Vem är träffsäkrast=vem kan snabbast få ner en stor spik/penna i en tomflaska (33 cl)då spiken hänger i ett snöre som en svans bak. Det var roligt eftersom bara de mest lekvilliga behövde upp och leka. Frågorna måste vara blandade så att släkt och vänner har lika lätt/svårt att svara på frågorna. Vi hade sångblad med lite klurigheter i också men mest vinsånger.
Skrivet av    sonna

Jaa!!!

Det va ju jätte bra ju!! Tack så mycket /LInda
Skrivet av    Linda m Meja-03 Nova-05

Den har jag lekt!

och den e ju rolig... Tack för förslagen Linda
Skrivet av    Linda m Meja-03 Nova-05

Artiklar från Familjeliv