Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Bröderna Grimm

Skrivet av Ronney
Såg fram emot denna film då Gilliam har gjort den och då den på papperet har hyggliga skådisar. Filmen är riktigt usel och en stor besvikelse. Storyn borde ju vara ok men Gilliam har valt en vinkel som känns helt fel, Och han kan inte hålla liv i berättelsen så man retar sig mest på dom rätt kassa effekterna istället. Skådisarna kunde inte göra mycket med sina roller förutom Peter Stormare som tog i rätt mycket för sin karaktärs personlighet. Han var dock roligast och faktiskt bäst i filmen. Kort o gott har jag slösat bort ca 2 timmar till av mitt liv, Betyget blir inte mer än en 1a
Svar på tråden: Bröderna Grimm

Så synd

hade också hoppats att det skulle vara en bra film. Ska bli intressant att se vad de säger på tv i på morgontv och filmkrönikan om den.
Skrivet av    miamaria

Jaha ja

det var ju synd. Sett fram emot den. Äääälskar sagor :) Såg lite om hur de gjort filmen och blev så sugen. En av mina absoluta favoritpjäser heter In to the woods och den här filmen kändes lite snarlik den. Men inte slösat 2 timmar inte! Man blir klok och vis på det som inte är jättekul också vet du väl :)
Skrivet av    Knyttets

Artiklar från Familjeliv