Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

kan de dela på räningen i affären

Skrivet av kalas
min son ska få glasögon o ja har inte råd att bet själv...kan ja bara bet halva i affären o få en räkning till sonens pappa ????
sw skule ju lätta betydligt
Svar på tråden: kan de dela på räningen i affären

Jag avråder dig

att lösa det så. Hur är relationen till pappan? Är han villig att betala hälften? Isåfall be att få pengarna som täcker halva kostaden och visa sedan kvitto på dem. Jag skulle aldrig våga eller kunna lösa sådant här med min sons pappa, tyvärr då han gladeligen skulle krångla för att sticka kniven i mig. Ber dig därför tänka en gång till kanske avbet är bättre lösning
Skrivet av    ensamma mamman

Kan jag inte tänka mig

I så fall måste ni komma dit båda två. Jag håller för otroligt att de vill ha en fordran på någon bara för att du påstår det, någon de inte vet vem det är och i synnerhet för att denne är ovillig att betala. Tror inte att någon som har en butik vill vara indrivare åt oss andra.
Skrivet av    Malinau

en räknig bara då...

..kan man få det...den behöver väll inte vara bunden till en person ?? el e ja ute o cyklar nu ? de e lättare att han får en räkning bara än att ja ska ta pengarna..
Skrivet av    kalas

Inte vet jag

Jag känner inte till att butiker är så pigga på att ge fakturor till privatpersoner och jag skulle inte tro det. Det är nog för hög risk och för dyrbart. De vill ha kontanter, check eller betalning med kort. En affär är ingen samhällsstödjande verksamhet. Om du visar honom kvittot från affären så borde det räcka.
Skrivet av    Malinau

Artiklar från Familjeliv