Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

hejsan

Skrivet av Emma
de är första gången som jag skriver här, så här kommer en kort presentation. Emma heter jag och är 30 år har sambo och 2 barn som är 9 och 7 år väntar nu vårt 3 barn bf 20/6.
När tänker ni berätta för era föräldrar , komisar och jobbet?
Svar på tråden: hejsan

Kompisar vet

Inte alla men min bästa vän (hon läser min blogg och där finns det skrivet), mina vänner på www.alltomtv.se fick veta igår så jag sa det, mina systrar vet.... Men det är allt... Jobb har jag inget, jag börjar plugga på måndag..... Å där kommer jag säga då det syns.... Mina föräldrar ska jag berätta för om två veckor, samma med mina svärföräldrar då de kommer upp och hälsar på...
Skrivet av    -Jessis-

Hej Emma!

Välkommen hit. Vi tänker berätta efter v 11, först för våra två barn (5 resp 1 år) och sedan för föräldrar och syskon på en julmiddag i början av december. Jobbet, hmmm... är mammaledig nu och börjar jobba igen den 1/11. Det får vänta till efter v 11 där också.
Skrivet av    stina & pyret bf 16/6

Hej och välkommen :)

Grattis till graviditeten :) Hoppas att du ska trivas här hos oss! Själv är jag 25 och väntar vårt andra barn. Blivande Storasyster heter Thilde och är 3år. Vi har berättat för några kompisar och några föräldrar men jobb får vänta tills det syns typ. Resterande vänner och föräldrar får nog veta runt vecka 12 :)
Skrivet av    #Mia med ~ & Neah#

GRATTIS!!

och välkommen hit!! 1 kompis vet och vår körledare vet eftersom kören planerar en stor resa till Nice i slutet av maj som jag troligtvis inte kommer att kunna hänga med på. Kommer inte berätta innan det syns om inte folk frågar mig rätt ut. Vill vänta så länge som möjligt.
Skrivet av    Anna m.G-02 och Pyret bf 25/6

Grattis!

Hej Emma och välkommen hit! Jag har berättat för mina närmsta vänner...min familj...och en på jobbet för jag mådde lite risigt i fredags och kunde inte utföra alla sysslor och för att hon inte skulle tro jag försökte smita från tråkiga sysslor var jag tvungen berätta...:-)
Skrivet av    Cam m. tvåan

Grattis och välkommen hit!

Själv *kallar* jag mig eMmA, men heter nå\'nting heeeelt annat. :-) Mamma, syrran och en del kompisar har redan fått veta. Jobbet väntar jag lite med. Mest för att se om vår sekreterare verkligen *kan* se att man är med barn ganska tidigt. Något hon säger att hon gör. :-)
Skrivet av    eMmA - bf 11/6

Hej hej!

Och grattis till det lilla undret :-) Jag har en tvååring och hoppas på en till liten underbar bebis gärna i juni! Vill vänta denna gången, sist fick vi en del kommentarer om missfall så vi myser på vår lilla hemlighet än ett tag. En kompis vet , och så alla ni så klart *fniss*
Skrivet av    Åsa m Klara

Artiklar från Familjeliv