Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag vill ha tips!

Skrivet av Lilla my
Jag fyller 40om en månad och känner mer och mer att jag vill inte vara hemma! Vill bort och vara med dom jag älskar mest den dagen och göra det som något kul minne istället för attt fylla på en torsdag och ändå ha vardagen då får jag panik!!!
Jag vet att man blir inte äldre än vad man gör sig men att bli 40 det tycker jag känns!
Har varit inne på att åka till Danmark till badhotellet med det tyckte min man mest bara var jobbigt med alla barnen vad kan man göra, åka till i oftast blåsiga november tacksam för tips och odder. Vi bor i göteborg
Svar på tråden: Jag vill ha tips!

Tjejträff i badtunna

det var vad jag tyckte passade som 40-årsfirande i februari i år. Eftersom jag numera bor i Frankrike och ibland saknar mina tjejkompisar från förr, så bestämde jag mig för ett dygn tillsammans med dem (som jag i vissa fall inte träffat på rätt många år - sju var visst max). Det var väldans roligt och avkopplande. Till saken hör förstås att en barndomsvän har ett litet spa på en f.d. bondgård bara en mil från mina föräldrar, och det var där vi höll till. Tyvärr ligger detta spa tvärs över landet från Göteborg räknat, men kanske finns det något liknande på närmare håll?! I och för sig kanske inte världens bästa idé om tanken är att åka bort med barnen... Men som sagt, för mig var det ett perfekt firande. Och maken kanske är intresserad att åka bort själv med dig? Om det är praktiskt möjligt förstås. Är Astrid Lindgrens värld öppet så här års förresten? Det ligger inte jättemånga mil från \"mitt\" spa. Eller Kolmården? Där lär ju finnas ett hotell, och är det bara öppet, kan väl det vara trevligt även i november! Och du, det är faktiskt inget farligt att fylla 40! Jag tyckte bara det var trevligt.
Skrivet av    HiB.

Artiklar från Familjeliv