Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Linus & Lotta

Skrivet av K
Köpte ett par saker därifrån nyligen och blev jättenöjd (dagiskläder) och unrar nu om någon köpt en fyndlåda från dom??? vad var det i den i såfall...nåt bra eller "gammal skit" som de inte lyckats bli av med??? en hel del av deras kläder är ju inte i min smak om man säger...
Svar på tråden: Linus & Lotta

jag är med nyfiken

köpte en jacka i mocka imitation till tösen,ska hämta ut den idag:)..men är för feg att köpa fyndlådorna*S\'
Skrivet av    CHENOA

Jag har köpt..

..ett par fyndlådor och varit väldigt nöjd med det som låg i. Det är kläder från föregående kollektioner som de har i rest, men jag har inte fått något jag inte gillade. Vi köpte en låda i doppresent till ett par vänner för något år sedan och de kläderna va fina och ble uppskattade. Prova med att köpa den lilla lådan och se hur du tycker att det verkar vara.
Skrivet av    Weegirl

Funderar

med på dom. Jag vågar inte. Jag är rädd att jag redan ska ha det som är i då jag köper en hel del där. Ska nog prova en liten kanske?
Skrivet av    Marie_AOA

Både och.....

jag har köpt några stycken under årens lopp och varit nöjd med dom flesta faktiskt. Utom nu senaste gången då jag köpte en stor sommarlåda där jag tyckte det var mest rat....men men man får ju byta hela lådan. Jag kommer nog att beställa nån fler ändå, jag tycker det är lite halvroligt att inte veta vad man får :O)
Skrivet av    Lotta m Tova 030306

intressant, men var beställer man?

finns de på nätet eller?? väljer man en storlek då eller kan man få just vad som helst?
Skrivet av    ruthesther

Kolla här..

..http://www.linus-lotta.se/index-se.html?0 Där borde du hitta all info som behövs, man får kläder för ungefär det dubbla värdet.
Skrivet av    Weegirl

Artiklar från Familjeliv