Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu börjar det bli kallare....

Skrivet av Petra m 2 sötnosar
men det är fortfarande soligt. Det är så svårt så här med övergång tycker jag. Vad har ni för kläder på era barn när det är som idag...här är det 9 grader, blåsigt och soligt:-)

Svar på tråden: Nu börjar det bli kallare....

I Sthlm

börjar det ju bli kallare nu, men med sol. Barnen har vindjackor (höstjacka) med fleece under. Tunn mössa, kanske vantar (men brukar åka av). 2åringen har överdragsbyxa också.
Skrivet av    Katta

3i1 jacka

från POP med fleecetröja under samt en tunnare tröja under fleecen och så fodrade jeans... och idag hade Vincent stickad mössa och vantar. Bor i Sthlm.
Skrivet av    Mirva m. Vincent -04 & Dominic -05

Vi kör...

...med vindjacka och byxor, med vindfleecen på Malte. Tore har fleecetröja, fleecebyxor och PoPs \"våroverall\". Så toppluvor och magiska vantar.
Skrivet av    Maja med Malte 030320 och Tore 041113

här var det 6 grader på förmiddagen

3,5 åringen hade byxor med tunnt foder, långärmad t-shirt, överdragsbyxor, fleecetröja och vindjacka (fuskpolo, mössa, vantar), fodrade gummistövlar. Hon klagade över att det var varmt när hon kom in. 1,5åringen hade bomullsunderställ, 3i 1 byxor (fast de utan foder i överdragsbyxorna) och en jacka med fleecefoder, (fuskpolo, mössa, vantar), fodrade gummistövlar. Hon frös om öronen så hon fick ha luva på sig.
Skrivet av    Anonym

Mina barn hade...

2,5-åringen hade jeans, höstskor i skinn, kortärmad t-shirt, bomullskofta, bomullsfodrad manchesterjacka, scarf i halsen och en glest stickad bomullsmössa. Femåringen hade jeans, sneakers, långärmad t-shirt och en munktröja. Han är varm av sig! Vi bor i Sthlm och här var det runt 10 grader idag, sol och blåsigt.
Skrivet av    Emma - mer glitter!

Vi var inte ute och lekte alltså...

utan de här kläderna var bara för promenaden till och från tunnelbanan. Hade de varit ute och lekt hade de fått överdragsbyxor också, och stora killen hade fått en vindjacka och en tunnstickad mössa.
Skrivet av    Emma - mer glitter!

Artiklar från Familjeliv