Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Kommer ni i håg mig..

Skrivet av Katarina med Leon
, eller snarare mitt blivande hem?? Köpte ett radhus i april och har sedan dess renoverat, renoverat å ja, renoverat. Allt har inte bllivit som vi först tänkt eftersom vi tänkt om på vägen... Nu börjar det dock äntligen ta form så jag har lagt in lite bilder under före-efter på min hemsida: katarina.wanselius.net Bättre och större bilder kommer så snart vi flyttat in!! Om någon har lust att komentera blir jag glad.. (eller ledsen ;)) Ha de!!
Svar på tråden: Kommer ni i håg mig..

Jag sprang dit på en gång

Ni ska ha tak ovanför ytterdörren sen va? Vi saknade det på torpet vi hade innan. Hallen: Så mycket ljusare och finare, älskar spotsen i taket. Och den rundade väggen! Köket: ser också mycket ljusare ut och trägolv i kök är snyggt! (det har vi *s*) Den öppna planlösningen gör att det ser mer inbjudande ut och inte så trångt. V-rum: Ser ju i8nte så mycket skillnad där än. Leons rum: Älskar färgen! Turkost är fint.
Skrivet av    Annika o Amy 29-3-06

Oj vad ni har slitit!

Vilken skillnad! Wow! Bäst gillade jag den rundade väggen med spotlightsen, läckert!
Skrivet av    Fru Marmelad

*Gillar*

Oj vilket jobb ni har lagt ner och OJ vad bra det blir Slutresultatet kommer att bli kanonbra. Tack för titten :-)
Skrivet av    Mimi64

snyggt..

va snyggt!!! Jag gillade och min man med för den delen verkligen den rundade väggen och spotsen. Vårt är inte helt så gammalt som ert, men 25 år innebär mycket furu, som vi gör vårt bästa för att ta bort med färg eller byta ut. Ska försöka titta in i bland och se hur långt ni har kommit.
Skrivet av    gijo

Vad roligt

att se att även små oansenliga hus kan bli jätteläckra. Det kommer att bli toppen . jag kommer att följa det med spänning. Eftersom jag själv bygger hus slukar jag inredningstidnngar och blir rätt less på alla arkitektritade villor vars ägare har obegränsat med pengar. Vi bygger ett rätt ordinärt parhus så jag blir jätteglad när jag ser att även sådana hus går att göra fina.
Skrivet av    lili

Gillade speciellt den rundade väggen!!

Jätte-snyggt måste jag säga att er hall blivit. Visade även maken som direkt föll för den rundade väggen precis som jag också gjorde.
Skrivet av    Åsa

jag gillade exteriören!

och utsikten! och hallväggen förstås.
Skrivet av    Bunozi

wow,

den rundade väggen o den nya dörren var ju sååå snyggt! Härlig lekställning, har ni köpt den eller konstruerat den själva?!
Skrivet av    jen75

Ser

bra ut! Och vad mycket finare det blev utan luckorna utvändigt!
Skrivet av    Kattsi

Ser ut att bli snyggt!

Har ni gjort allting själva?!? Vad har ni lagt för golv? Hoppas ni kommer att trivas efter allt slit!
Skrivet av    Polly

Wow, vad bra det blir!

Jag tycker det är skitsnyggt! Hoppas ni haft hantverkshjälp, för OJ vad mycket jobb som lagts ner! *impad*
Skrivet av    Emma - mer glitter!

Åh, så kul att se!

Vi tittar just nu på ett hus som liknar ert i ursprungsskick - så kul att se förändringen! Vad räknar ni med för pengar ungefär för att förändra alla ytskickt (yttre och inre)? Gör ni allt själva? Vi funderar på om vi vågar slå till och ungefär var notan kan tänkas hamna när vi är klara...
Skrivet av    Majsan

vilket jobb

det blir jättefint. Kul att se annorlunda lösningar typ den rundade väggen. Tack för titten.
Skrivet av    Karin H&K

Vad snyggt det blir!

Jag föll som så många andra för den rundade väggen! *Funderar på var vi kan ha en sån* Läcker klätterställning i trädgården! Var har ni hittat den, eller har ni byggt själva?? Åsa
Skrivet av    Åsa m A o E

Självklart!

Jag har väntat på bilder *s*. Åh, vad sugen jag blir på att bygga och planera allt själv! Det kommer att bli sååå fint. Men jag kan inte låta bli att fråga två frågor som jag tänkt på bra länge. Självklart är det inte svarstvång. Svara bara om det känns OK. Eller så kan du messa ifall du vill svara, men inte här. Men jag är så nyfiken att jag inte kan låta bli att fråga även om det är en smula ofint. Fråga 1) Kan det verkligen \"löna\" sig att göra som ni gjort? Det måste ju kosta väldigt mycket att bygga om så mycket som ni gör. Vill ni absolut bo i just det området, eller hur kommer det sig att ni köpt ett hus som ni ändrar så mycket istället för att köpa ett annat eller bygga nytt? Eller blir det billigare? Fråga 2) Ännu nosigare *S*. Är ni släkt med min stora idol Frida?
Skrivet av    Kumikameli

HEJ! Åh, jag har faktiskt varit inne och tittat på

hemsidan några gånger för jag har varit fruktansvärt nyfiken på hur det skulle bli efter alla diskussioner kring planlösningen för ett bra tag sedan. Och det ser ju superfint ut! Nu ser jag verkligen fram emot att se bilder när det är färdigt också! Den rundade väggen är cool och sedan är det ju så skönt med öppen planlösning i köket. Hur mycket jobb gör ni själva, och hur mycket får ni hjälp med? För det är ju otroligt mycket att göra...
Skrivet av    chill