Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Det här med City Cross + City Korg:

Skrivet av ~Trixie~
Det låter på nåt sätt som om det är nåt helt nytt och fantastiskt men det är väl bara ett nytt namn för en helt vanlig duovagn? Eller är det nåt jag har missuppfattat?
Svar på tråden: Det här med City Cross + City Korg:

ja samma sak fast en ny grej

tror jag som inte hängt med i disskusionen! Nu får man ju en suflett till sittdelen och en till liggdelen, och kan på så sätt slippa ta samma färg på båda och slippa en solblekt suflett (om de nu bleks) till en sittdel i nyskick när man byter.
Skrivet av    Annika o Amy 29-3-06

Precis

det tycker jag oxå. Det är två helt skilda delar! City crossen är en sittvagn...och sen kan man köpa till en liggdel och förslagsvis då i en helt annan färg!
Skrivet av    Anonym

aha

så grejen är att man kan köpa grejerna separat. Kan man inte det på en duovagn? Måste man köpa båda delarna då? Kan man köpa City Cross med bara korg, utan sittdel också?
Skrivet av    ~Trixie~

Och så är den ju så lätt!

Väger nästan ingenting,går inte att jämföra med vanliga duos.
Skrivet av    Anne

En vanlig duo

går ej att välja delar till, då är det ligg o sittdel punkt slut. City cross är en sittvagn med separat liggdel som du kan köpa till och nej du kan inte köpa bara liggdelen, eller ja kan du väl men du är du utan chassi o hjul =O) Antar att du har kollat här; www.emmaljunga.se
Skrivet av    Anonym

Det är ju en annan slags Duo Combi vagn.

En grej är att man kan välja olika färger på sitt- och liggdelen, men det \"fanastiska\" med den är ju att liggdelen är så lätt, knappt 4 kg. Och när man har liggdelen på och ska fälla ihop vagnen, så går handtaget över korgen då styret är förlängt. Samt i och med att liggkorgen har en annan utformning är den \"vanliga\" liggdelen på ordinära Duo Combisar så blir den otroligt smidig även som ihopfälld liggvagn. Hoppas att du hängde med. :o)
Skrivet av    Aikela

nån som vet vad den kostar ca...

med vagn å korg
Skrivet av    -mea-

Totalt

kostar den ca 6100 kr! City cross 4495 kr + city korg 1595 kr där jag handlade!
Skrivet av    Anonym

Artiklar från Familjeliv