Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hjälp mig välja färg!

Skrivet av Tofsen
Har nog bestämt mig för att köpa en Maclaren Techno XT från twoleftfeet.
Vilken färg har jag dock svårt att bestämma. Jag har en blå camo skip*hop som väl vore käck till vagnen (eller välter den?) annars finns det inget som styr valet.
Kolla under "special offers", maclaren:
www.twoleftfeet.co.uk
Svar på tråden: Hjälp mig välja färg!

När jag beställde

och började fylla i etc, så fanns det bara två färger att välja på; röd och ljusblå. Jag tog röd (Crimson) då jag haft en blå vagn innan, och för at syrrans Maclaren Quest är blå. Om de mot alla odds har alla färgerna, så hade jag i alla fall lite svårt att skilja på de blå nyanserna, tyckte de liknade varandra! Förresten, jag köpte även en väska att ha till, en som passar till paraplysulkys, minns ej namnet men titta på accessoarer, och jag valde den som var röd-rosa (fanns även orange-blå som jag nog hade tagit om jag valt en blå vagn).
Skrivet av    Smurfan

OBS, jag väntar fortfarande på vagnen!

Den skickades i torsdags och borde ha kommit till landet i fredags, så nu hoppas jag att den kommer på måndag åtminstone!
Skrivet av    Smurfan

Vad blir totalkostnaden för den?

Nyfiken...jag vill också köpa en. Men den kostar väl ca.2000 här i Sverige. Tjänar man?
Skrivet av    Eszter med tjejtrion

Totalt 140 pund..

kostar det, inkl frakt alltså, så det är ju klart billigare än vad det kostar i affärerna (ca 2500 kr).
Skrivet av    Smurfan

Ursäkta, menade 150 pund vilket är ca 2080 kr IMT

+
Skrivet av    Smurfan

Mot alla odds!

Så fanns det igår (och idag) fyra färger att välja på!!! Jag blev helt förvånad. Men jag har nog lutat åt den röda också...ändå... Ska kolla väskorna....
Skrivet av    Tofsen

Marina eller Wisteria

tror jag att jag skulle välja med tanke på din väska. Min Techno har faktiskt vält en gång, men då hade jag en tungt packad väska på styret, vilket förstås var idiotiskt (ja, inte att ha väskan i sig men att släppa vagnen!) Så jag tror att du kan ha din skip*hop!
Skrivet av    FinlandsSofia

var lite försiktig

Jag har haft en lättare väska på min Techno och det funkar. Har du något tungt hängande så välter den lätt. Försök att fästa väskan så långt ned du kan.
Skrivet av    ~Trixie~

Artiklar från Familjeliv