Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Badanksbröllopet

Skrivet av Bridz *sprutstart idag*
Den första oktober hade vi vårt bröllop med badankstema. Allt blev jättefint och bra!

Jag lovade att visa bilder, så nu har jag lagt upp tre bilder i mitt album bl.a. på vår underbara tårta. Och om någon skulle ha behov av att frossa i mer bilder finns det MASSVIS på vår hemsida: http://brollop.flix.nu/
Svar på tråden: Badanksbröllopet

Åh vad tjusigt och vackert!!

Hann inte kolla på alla foton nu , mamma och pappa tycker allt med datan är hemskt konsigt *s* Så vacker du var , klänningen satt verkligen jättesnyggt på dig, det var inte just den modellen jag trodde du menade men det var jättefin på dig. Porträttbilderna var verkligen snygga, känns som om någon där har öga för fina bilder :-) Kramar!!
Skrivet av    Åsa m Klara

Åh vad fint

och jag gillar verkligen ert badankstema! Kram
Skrivet av    geo75 *gift 27/8-05*

Ingen kritik

för det var otroligt vackert allting, men vad fick er att välja badankor???
Skrivet av    PZ

Tar inte illa upp!!!

Alla på bröllopet frågade oss också :-) Och om sanningen ska fram finns det inget bra svar. Vi ville ha ett lite annorlunda bröllop vilket vi hade på många sätt och vis. En sak var att vi istället för färgtema (som inte riktigt ligger för oss) hade badankstema. Men det ligger inte mer symbolik bakom badankstemat än om vi valt färgerna rött och guld.
Skrivet av    Bridz *Puregonpingla dag 1*

Tack!

Det blev inte ett dugg larvigt med badankorna faktiskt utan passade in i den anrika palatsmiljö där vi hade bröllopet :-)
Skrivet av    Bridz *Puregonpingla dag 1*

Tack!!!

Tack, tack och tack igen :-) Mannen tillika min svärfar som tog bilderna har för många år sedan jobbat som fotograf åt några av Sveriges största dagstidningar, så han vet hur man fotograferar. Fast jag var lite orolig över att vi inte anlitat ett \"proffs\" tills jag fick se bilderna, men nu är jag väldigt nöjd. Jag tror inte att en människa orkar titta igenom alla bilder. De är väldigt många! Men roligt för oss att ha!
Skrivet av    Bridz *Puregonpingla dag 1*

Grattis!!

Vad fina bilder och jättekul att se :-) Det var väldigt mycket foton :) Jättevackert brudpar och fin klänning!
Skrivet av    Anna m. Victoria, Emma & Linnea

Och mer bilder blir det *s*

Vi bad alla som hade digitalkameror att ta med dem ooch sedan skicka bilderna till oss, och vi har fått in några laddningar till som ska upp på hemsidan. Fast det är nog ingen annan än vi som orkar med bildmassan. Vi ska nog sätta ihop någon sorts bildspel av några utvalda bilder sedan, men det har vi inte hunnit ännu. Roligt att du gillade klänningen!
Skrivet av    Bridz *Puregonpingla dag 2*

Åh, grattis

Vad många bilder! Kul att se!! Super-tuff tårta. Enormt fint klänning, det var en KIK, va? Haha, många superlativ blev det. Och sist men inte minst - Grattis! Har du vant dig vid att gratulleras till giftermålet nu? =)
Skrivet av    Annelie med Isak brud 060708

Ja det va ju inte..

..LITE bilder direkt! *ler* KOllade inte igenom alla men dom va jätte fina! Fint brudpar och VÄLDIGT läcker tårta! =) Grattis! Kul att få se! *kram*
Skrivet av    ~~Erika~~ brud 060812

grattis

och tack för titten på bilder! hann inte riktigt kolla på alla men dom \"viktigaste\"! ni var jättefina, all lycka till er! kramar från oss
Skrivet av    Myzan o Co

Vi hade badankor...

på vår tårta när vi gifte oss istället för brudpar. Vi gifte oss också den 1 oktober och vi hade havet som tema, så vi hade snäckor, sand, fyrar, båtar m.m som dekoration. Det blev jättefint.
Skrivet av    Sofia och Leo 020529

Artiklar från Familjeliv