Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Uppblåsbar dubbelsäng tv-shop...

Skrivet av Anna
någon som köpt den, hur var den i så fall, ett bra köp? Vi funderar på att slänga ut sängen i extrarummet och bara ha en sådan när gästerna kommer. Då får man mer plats? Vi har ofta övernattningsgäster så det känns viktigt att dom får sova bra när dom kommer så dom känne sig välkomna?
Svar på tråden: Uppblåsbar dubbelsäng tv-shop...

Den är jättebra!

Min svärmor har en sån och den är jätteskön att sova i!
Skrivet av    Camelia

Min svärmor har också en sån...

men jag (vi) tycker att den är ok, men att den blir lite kall och därför skulle jag tycka att en bäddmadrass på, så blir den kalas. Vi har hittills lagt ett täcke eller filtar på, och det funkar, men en bäddmadrass skulle vara toppen. Tror inte att jag skulle vilja sova två i den dock, för den gungar rätt bra, men ensam så funkar det. Vill du absolut ha en \"dubbel\" skulle jag köpa två enkla (om det nu finns i den modell du tittar på).
Skrivet av    Cicci

vi har/hade en

fast inte från tv-shopen. Den gick sönder efter andra gången den användes, luften sipprar ut någonstans men det går inte att utforska var, för den är för stor att sänka i badkaret :(. Annars är den ok, duger nog som extrasäng till yngre personer. Om någon kan tipsa hur man lagar hålet är jag väldigt tacksam!
Skrivet av    zeta

Vi har en från Jysk.

Den är helt OK, hade den med mig till en kompis där jag skulle sova över och jag och dottern (10år) delade på den. Vi sov jättebra. Dottern hade en kompis hos oss som sov över förra helgen, då sov de båda i den sängen och nu har dottern sovit i den i 1 vecka. Det konstiga är att när hon sover i sin egen säng så vaknar hon varje natt och kommer upp till oss (hon har en extrasäng i vårt sovrum) men nu när hon sovit i den uppblåsbara sängen så har hon sovit hela nätterna i den och inte kommit upp till oss på hela veckan. Det borde ju vara ett ganska bra betyg på den sängen.
Skrivet av    arina