Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Åkpåsehjälp tack :)

Skrivet av FinlandsSofia
Vilken färg ska jag välja till min blå-röda Mistral? http://cgi.ebay.de/GROssER-EISBARCHEN-WINTERFUssSACK-Neues-Modell-NEU-OVP_W0QQitemZ7355916918QQcategoryZ99501QQrdZ1QQcmdZViewItem
Svar på tråden: Åkpåsehjälp tack :)

Skulle välja

den mörkblå med mörkblått foder inuti. Men måste erkänna att jag är petig, är det inte samma nyans på tyget så tycker jag inte det är snyggt *s* Men det är jag det, det skiljer ju en hel del i priset mot Teutonias.
Skrivet av    Nanna m J99,T02,J06

Jag vill ha

en åkpåse och med vindtätt yttertyg och med \"antirutsch\" bakpå. Jag har sett de här live (de blå) och vet att dom passar min vagn :) Teutonias åkpåse vill jag helt enkelt inte ha.
Skrivet av    FinlandsSofia

Beror väl på

hur blå din vagn är, jag tycker att den mörkblå med ljusare blått i är finast :)
Skrivet av    Kitty

ja, det tycker jag också

men eftersom min vagn är i två blå nyanser kan det hända att det ljusblåa i åkpåsen skär sig mot det ljusare på vagnen. Äh, får nog fega och ta den med mörkblått innertyg!
Skrivet av    FinlandsSofia

Hur mycket blir frakten om man beställer där?imt

Jag tycker den blå med ljusnlått inuti va fin :)
Skrivet av    Camilla med 2

ljusblått ska det naturligtvis stå :) *imt*

.
Skrivet av    Camilla med 2

Från just den butiken

vet jag inte, men den jag tänkt beställa från tar 17 euro i frakt. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7357304194&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 Åkpåsarna är betydligt dyrare här i Finland så trots att frakten är nästan lika dyr som åkpåsen vinner man lite ändå :)
Skrivet av    FinlandsSofia

Artiklar från Familjeliv